Η ανακοίνωση του ζεύγους των Σάσεξ ότι επρόκειτο να ταξιδέψουν μαζί στη Σκωτία για να δουν την βασίλισσα Ελισάβετ προκάλεσε αναστάτωση στο Παλάτι .

«Ο Κάρολος ξεκαθάρισε στο γιό του Χάρι ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη», λέει πηγή στη εφημερίδα Sun

Στην αποκάλυψη ότι ο Κάρολος φέρεται να είπε στον Πρίγκιπα Χάρι να μη φέρει μαζί του στο κάστρο Μπαλμόραλ την Μέγκαν Μάρκλ για να δουν την ετοιμοθάνατη βασίλισσα Ελισάβετ, προχώρησε η εφημερίδα the Sun.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάρι βρισκόταν στο Frogmore όταν ο Κάρολος του είπε σε τηλεφώνημα να μην πάρει τη Μέγκαν μαζί του για να δεί την ετοιμοθάνατη βασίλισσα Ελισάβετ.

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Δεν θα έπρεπε να την πάρει μαζί του στο Μπαλμόραλ: Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή. Του επισημάνθηκε ότι η Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι οι αριθμοί θα έπρεπε πραγματικά να περιοριστούν στην πολύ στενή οικογένεια. Ο Κάρολος κατέστησε πολύ, πολύ σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Ο Χάρι δεν έλαβε επίσης θέση στο αεροπλάνο της RAF που μετέφερε τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και τους θείους του πρίγκιπα Εδουάρδο και πρίγκιπα Άντριου στη Σκωτία. Ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν ανακοινώσει το μεσημέρι της Πέμπτης, χωρίς να συμβουλευτούν την υπόλοιπη οικογένεια, ότι θα «ταξίδευαν στη Σκωτία» μαζί.

Όμως ο Χάρι συμφώνησε να πάει μόνος του μετά την παρέμβαση. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να βρει το δικό του αεροπλάνο και η καθυστέρηση σήμαινε ότι δεν έφτασε στο Μπαλμόραλ πριν από τις 7.52 μ.μ. – σχεδόν 90 λεπτά αφότου ανακοινώθηκε στο κοινό ότι η βασίλισσα είχε πεθάνει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook