Στην Αργεντινή, ένας δημοσιογράφος άνοιξε σαμπάνια ενώ μετέδιδε την είδηση θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, πανηγυρίζοντας που ο "Σατανάς επιτέλους την πήρε μαζί του".

Ένας δημοσιογράφος στην Αργεντινή άνοιξε… σαμπάνια για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ζωντανά στον “αέρα” την Πέμπτη, δηλώνοντας ευτυχής που “η σκ…γρια πέθανε”.

Ο Santiago Cúneo βρισκόταν στον τηλεοπτικό “αέρα” όταν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τον θάνατο της 96χρονης μονάρχη.

Όπως μεταδίδει η nypost, λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας, ο Cúneo γέμισε το πλατό με μπαλόνια στα χρώματα της σημαίας της Αργεντινής και άνοιξε σαμπάνια, ζητωκραυγάζοντας σαν παιδί…

“Χειροκρότημα στον Σατανά που επιτέλους την πήρε μαζί του”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Το ξέσπασμα αυτό αποτέλεσε μια προφανής έκφραση της αντιβρετανικής εχθρότητας που υπάρχει από μεγάλη μερίδα ανθρώπων στην Αργεντινή, η οποία πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από τον πόλεμο των Φώκλαντ του 1982, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο έστειλε μια ναυτική δύναμη για να ανακτήσει τον έλεγχο των Νήσων Φώκλαντ μετά την εισβολή των Αργεντινων.

Παρά τους πανηγυρισμούς πολλών πολιτών στη χώρα, η κυβέρνηση θρήνησε επίσημα τον θάνατο της βασίλισσας, λέγοντας ότι η Αργεντινή «βρίσκεται κοντά στον βρετανικό λαό και την οικογένεια της βασίλισσας σε αυτή τη στιγμή θλίψης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook