Δημοσίευμα από τους New York Times αναφέρει ότι η κατάσταση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ τον Οκτώβριο, όταν νόσησε από Covid-19 και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν πολύ πιο σοβαρή από ό,τι ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Φαίνεται πως η κακή πρόγνωση των γιατρών για την εξέλιξη της υγείας του ήταν αυτή που τους ανάγκασε να τον οδηγήσουν άρον – άρον στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed National Military Medical Center, ενώ υπήρχε πολύ μεγάλη πιθανότητα να χρειαζόταν υποστήριξη αναπνευστήρα.

Η κατάσταση του Τραμπ, αλλά και η προεκλογική περίοδος ανάγκασαν την ομάδα των γιατρών να του χορηγήσουν το κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron που βρισκόταν ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Επίσης του έδωσαν στεροειδή, δεξαμεθαζόνη και άλλα σκευάσματα.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει «σκηνοθετημένη» την εμφάνιση Τραμπ στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, μόλις βγήκε από το νοσκομείο, αφού είχε είχε στόχο να στείλει το μήνυμα ότι ήταν πιο υγιής παρά ποτέ, προσπαθώντας να υποβαθμίσει την περιπέτεια της υγείας του…

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αρκετοί είχαν παρατηρήσει κατά τη διάρκεια εκείνης της σύντομης εμφάνισης πως ο Τραμπ χρησιμοποιούσε τους μυς του λαιμού του για να αναπνεύσει, κάτι που δείχνει πως οι πνεύμονές του δεν κατάφερναν να απορροφήσουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook