Ο πρίγκιπας Χάρι στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Spare», «μοιράζεται» την ευθύνη για την επιλογή του να φορέσει τη ναζιστική στολή με τον αδελφό του Γουίλαμ αλλά και την Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με το Page Six, ρώτησε τον αδελφό του Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον τι να επιλέξει για το πάρτι μασκέ που θα πήγαινε: Μια στολή πιλότου ή τη ναζιστική στολή και τότε και οι δύο φέρεται να του είπαν να διαλέξει τη ναζιστική στολή.

Η  φωτογραφία του Χάρι με τη ναζιστική στολή που δημοσιεύτηκε από το πάρτι είχε προκαλέσει παγκόσμιο σάλο και μπαράζ αρνητικών  σχολίων.

«Τηλεφώνησα στον Γουίλι και την Κέιτ, περιγράφει ο Χάρι και ρώτησα τι πιστεύουν. Ναζιστική στολή, είπαν», , προσθέτοντας ότι όταν πήγε σπίτι και τους τη δοκίμασε. «Ούρλιαξαν και οι δύο από τα γέλια….

Ο Χάρι ήταν μόλις 20 χρονών όταν η βρετανική εφημερίδα Sun , το 2005, δημοσίευσε στο πρωτοσέλιδο της μια φωτογραφία που τον έδειχνε να διασκεδάζει ντυμένος Ναζί και φορώντας ένα περιβραχιόνιο με μια μεγάλη σβάστικα στο χέρι. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο πάρτι με θέμα «Αυτόχθονες και Αποικιοκράτες», στο οποίο είχε παρευρεθεί και ο Ουίλιαμ, φορώντας μια αυτοσχέδια εφαρμοστή στολή που παρέπεμπε σε τομάρι άγριου ζώου και συγκεκριμένα λιονταριού.

Παρόλο που ο Δούκας του Σάσεξ είχε αποκαλέσει στο παρελθόν τη συγκεκριμένη επιλογή στολής «το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του», φαίνεται πως θεωρεί τον αδελφό του συνυπεύθυνο σε κάποιον βαθμό και πιστεύει ότι εκείνος «τη γλίτωσε φτηνά», σε αντίθεση με τον ίδιο. «Είναι παράξενο. Θα περίμενε κανείς ότι στο βιβλίο του θα αναλάμβανε πλήρως την ευθύνη και δεν θα ενέπλεκε το όνομα του αδελφού του, όμως είναι φανερό ότι τρέφει ακόμα έντονα αισθήματα σχετικά με τον ρόλο του Ουίλιαμ», αναφέρει μια πηγή του ιστότοπου από τον χώρο των εκδόσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook