Συναγερμός στη Ρωσία στον εναέριο χώρο της Αγίας Πετρούπολης καθώς εντοπίστηκε ύποπτο ιπτάμενο αντικείμενο.

Το TASS μετέδωσε ότι ο εναέριος χώρος σε ακτίνα 200 χιλιομέτρων (124 μίλια) από το αεροδρόμιο Πούλκοβο στην Αγία Πετρούπολη, είχε κλείσει.

Το αεροδρόμιο Πούλκοβο (Pulkovo) στην Αγία Πετρούπολη ανέστειλε προσωρινά όλες τις πτήσεις του την Τρίτη, ανακοίνωσαν τοπικοί αξιωματούχοι, σύμφωνα με το Reuters, εν μέσω ανεπιβεβαίωτων αναφορών σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, (drone) πάνω από την πόλη.

Η τοπική κυβέρνηση της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ρωσίας ανέφερε στο επίσημο κανάλι της στο Telegram ότι διέκοψε όλες τις πτήσεις στο αεροδρόμιο μέχρι τις 12:00 τοπική ώρα (09:00 GMT), χωρίς να εξηγήσει γιατί.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο εναέριος χώρος σε ακτίνα 200 χιλιομέτρων (124 μίλια) από το Πούλκοβο είχε κλείσει, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή.

Ανεπιβεβαίωτη αναφορά μέσων ενημέρωσης από το διαδικτυακό ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Baza ανέφερε ότι ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο εντοπίστηκε στον ουρανό και ότι μαχητικά αεροσκάφη είχαν αποσταλεί για έρευνα αναγνώριση ή αναχαίτιση .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook