«Το να κάνει κάποιος δωρεά αυτή τη στιγμή είναι θαρραλέο, γιατί ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου», είπε η Σάρον Στόουν αναφερόμενη στην πτώχευση της Silicon Valley Bank.

Αυτό αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια σε εκδήλωση για τον καρκίνο εξαιτίας της πτώχευσης της Silicon Valley Bank και της Signature Bank of New York.

Στην ομιλία της για το Ταμείο έρευνας για τον καρκίνο σε γυναίκες, η χολιγουντιανή ηθοποιός δεν άντεξε και δάκρυσε την ώρα που ζητούσε από τους παρευρισκόμενους να συνδράμουν με δωρεές.

«Έχασα τα μισά λεφτά μου αλλά είμαι εδώ».

«(Το να κάνει κάποιος δωρεά) αυτή τη στιγμή είναι θαρραλέο, γιατί ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό… πράγμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ» είπε θέλοντας να δείξει πως παρά την οικονομική ζημιά που υπέστη, θα συνεισφέρει κι αυτή με χρήματα στο ίδρυμα για τις έρευνες καταπολέμησης του καρκίνου.

Η Σάρον Στόουν αναφέρθηκε και σ την δική της περιπέτεια με τον καρκίνο στο στήθος και χειροκρότησε όσες βρίσκονταν στον χώρο, οι οποίες κέρδισαν κι αυτές την μάχη.

Αναφέρθηκε και στον αδερφό της που πέθανε πρίν από ενά μήνα σε ηλικία 57 χρόνων: «Ο αδερφός μου μόλις πέθανε, αλλά είμαι εδώ. Δεν είναι εύκολοι καιροί για κανέναν μας. Για όλο τον κόσμο. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε έναν πολιτικό να μου πει τι θα κάνω. Πώς θα ζήσω. Σταθείτε στα πόδια σας και πείτε ότι αξίζετε παραπάνω. Δέιξτε τι πάει να πει κουράγιο» ανέφερε λαμβάνοντας έντονο χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook