Στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στο Μιλάνο νοσηλεύεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο «καβαλιέρε» πάσχει από λευχαιμία, γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera σημειώνοντας πως ο 86χρονος πολιτικός και επιχειρηματίας είναι σε σταθερή κατάσταση.

«Είναι συνδεδεμένος με αναπνευστήρα, λαμβάνει ειδική αγωγή και αντιβιοτικά. Πήραν δείγμα μυελού των οστών ενώ έγιναν κι άλλες εξετάσεις».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπερλουσκόνι επικοινώνησε με στελέχη του κόμματός του, Forza Italia για να τους ενημερώσει.

Η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι έστειλε τις ευχές της στον κυβερνητικό εταίρο κάνοντας λογοπαίγνιο με την ονομασία του κόμματός του.

«Μια ειλικρινής και στοργική ευχή για ταχεία ανάρρωση στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο. Forza Σίλβιο».

Στο πλευρό του η οικογένειά του
Τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι, ανάμεσά τους ο μικρότερος γιος του Λουίτζι, είναι στο πλευρό του. Επίσης, ο αδελφός του, Πάολο, και η νυν σύντροφός του, Μάρτα, η οποία σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο διαχειρίζεται όλες τις επαφές του.

Ο τέσσερις φορές πρωθυπουργός της Ιταλίας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.
«Ο Μπερλουσκόνι έχει νοσηλευτεί πολλές φορές στο Σαν Ραφαέλε. Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2022 για μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος. Αλλά πρωτίστως τον Σεπτέμβριο του 2012 όταν βγήκε θετικός στον COVID. Το 2019 άλλη μια έκτακτη νοσηλεία εξαιτίας μιας μόλυνσης στο έντερο».

Ο Σίλβιο είχε νοσηλευτεί στο ίδιο νοσοκομείο μόλις την περασμένη εβδομάδα για πνευμονία. Πήρε εξιτήριο όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και κρίθηκε αναγκαίο από τους θεράποντες ιατρούς να εισαχθεί στην εντατική.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook