Επέζησε από την επίθεση του καρχαρία και δεν χάνει το χαμόγελο του παρά το γεγονός ότι έχασε το πόδι του. Νιώθω ευγνωμοσύνη που επέζησα, είπε στους δικούς του ανθρώπους.

Ο 20χρονος κολυμβητής που έχασε το πόδι του σε επίθεση με άγριο καρχαρία στα ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ, μοιράστηκε τη φρικτή ιστορία του – και το ανατριχιαστικό βίντεο του περιστατικού που άλλαξε τη ζωή του.
Τα συγκλονιστικό πλάνα δείχνουν τις στιγμές μετά την επίθεση στον 20χρονο Ματέο Μαριότι. Ιταλό φοιτητή από την Πάρμα, από τον άγριο καρχαρία την περασμένη Παρασκευή στην απομακρυσμένη παραλία της Αυστραλίας,
Η επίθεση με θύμα τον 20χρονο έγινε ανοιχτά ακτής στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας με τον νεαρό να σώζεται χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του φίλου του, Τομάζο Αγκόστι, ο οποίος τον τράβηξε στη στεριά και προσπάθησε να τον ηρεμήσει ενώ η αιμορραγία ήταν μεγάλη.
Στο βίντεο φαίνεται ο έντρομος 20χρονος να ζητά βοήθεια, ενώ η θάλασσα βάφεται κόκκινη από το αίμα του μετά το δάγκωμα του καρχαρία.

Ο ίδιος πάντως παρά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του κάτω από το γόνατο στον οποίο προχώρησαν οι γιατροί, είναι σε καλή διάθεση οπως φαίνεται σε ανάρτησή του στο Instagram με την οποία ευχαρίστησε συγγενείς, φίλους και followers για την στήριξή τους.

«Τράβηξα αυτό το βίντεο μετά το τελευταίο δάγκωμα. Ήθελα να πω αντίο. Δεν πίστευα ότι θα ζήσω μετά την επίθεση από αυτό το τέρας. Έχασα αρκετό αίμα και δεν ξέρω τι θα κάνουν με το πόδι, αλλά δεν έχει σημασία τώρα. Είστε οι ήρωές μου, μου δώσατε δύναμη να προχωρήσω με τα μηνύματά σας και τα τηλεφωνήματά σας. Το μόνο μου όνειρο είναι να σας δω ξανά. Συγγνώμη που δεν απαντώ σε όλους, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος και το κεφάλι μου πονάει» έγραψε ο 20χρονος.

Ειδικά, δε, για τον φίλο του που βρέθηκε δίπλα του μετά την επίθεση του καρχαρία ο νεαρός έγραψε: «Σου χρωστάω τη ζωή μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook