Οι ρωσικές αρχές έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν επί του παρόντος 29 ανθρώπους από τους 133 που σκοτώθηκαν στην επίθεση στο Μέγαρο συναυλιών στη Μόσχα, το οποίο έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Ολοκληρωτική φαίνεται ότι είναι η που έχει υποστεί το Μέγαρο συναυλιών, ένας τεράστιος πολυχώρος, το Crocus City Hall όπου έγινε το μακελειό στη Μόσχα, με τουλάχιστον 143 νεκρούς από επίθεση ενόπλων.

Οι δράστες μετά το μακελειό με τους πυροβολισμούς που ‘έριχναν αδδιακρίτως σκοτώνοντας και τραυματίζοντας ανύποπτους Ρώσους πολίτες, πέταξαν εκρηκτικά και έριξαν εύφλεκτο υλικό βάζοντας φωτιά στο Crocus City Hall με αποτέλεσμα να καταρρεύσει τμήμα της οροφής του κτιρίου, το οποίο έχει καταστραφεί .

Όπως φαίνεται και στα νέα πλάνα που κατέγραψε ελικόπτερο το κτίριο έχει υποστεί ανυπολόγιστη καταστροφή, μετά τη φωτιά που έβαλαν οι δράστες.

29 ανθρώπους έχουν καταφέρει οι αρχές να ταυτοποιήσουν από τους 133 
Οι ρωσικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει επί του παρόντος 29 ανθρώπους από τους 133 που σκοτώθηκαν στην επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα από ενόπλους, ανακοίνωσε σήμερα (23/3) το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Το Υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο στον οποίο υπάρχουν μόνο 29 ονόματα, δείχνοντας τη δυσκολία της αναγνώρισης των θυμάτων, την ώρα που οι διασώστες συνεχίζουν να μαζεύουν τα συντρίμμια του Crocus City Hall, το οποίο καταστράφηκε από την πυρκαγιά που προκάλεσαν οι δράστες της επίθεσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook