Καρέ- καρέ η σοκαριστική επίθεση από το μακελειό στη Μόσχα με πάνω από 133 νεκρούς.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών σε πολυχώρο κοντά στη Μόσχα, έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ISIS μέσω της πλατφόρμας Telegram.

Στο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 31 δευτερολέπτων, καταγράφονται σοκαριστικές εικόνες από τη στιγμή που οι ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως μέσα στο Crocus City Hall του Κρασνογκόρσκ, σκορπώντας τον θάνατο.
Ένας από τους δράστες που βιντεοσκοπεί ακούγεται να λέει δύο φορές: «Φέρτε το όπλο. Σκοτώστε τους, μη δείξετε έλεος».

Το βίντεο, που περιγράφεται από την τρομοκρατική ομάδα ως «αποκλειστικές σκηνές… της αιματηρής επίθεσης εναντίον χριστιανών χθες στο Krasnogorsk στη Μόσχα», ξεκινά με έναν τρομοκράτη να κρατά ένα μαχαίρι και να τρέχει στην κεντρική αίθουσα του Crocus City Hall.

Ο άνδρας που τραβάει το βίντεο λέει δύο φορές: «Φέρτε το όπλο. Σκοτώστε τους, μη δείξετε έλεος».

Στη συνέχεια, ένας άλλος άνδρας που κρατά ένα κιτρινόμαυρο όπλο που φωσφορίζει τρέχει στην αίθουσα και αρχίζει να πυροβολεί άγρια προς όλες τις κατευθύνσεις. Το όπλο φαίνεται να ταιριάζει με τις εικόνες που δημοσίευσαν οι ρωσικές Αρχές από την επίθεση.

Αυτό το βίντεο θεωρείται αυθεντικό, καθώς πέρα από τον χώρο στον οποίο έλαβε χώρα το μακελειό, παρουσιάζει ένα από τα οπλοπολυβόλα μάρκας Καλάσνικοφ, με λαβή στο πάνω μέρος του, που έχει χαρακτηριστικό φωσφοριζέ χρώμα και υπάρχει στα ντοκουμέντα.

Ο ένοπλος που κινηματογραφεί τη φρικιαστική επίθεση ακούγεται να λέει: «Οι άπιστοι θα νικηθούν, αν θέλει ο Αλλάχ. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Οι άπιστοι θα ηττηθούν. Βγήκαμε έξω για χάρη του Αλλάχ».
Στη συνέχεια φαίνονται οι τέσσερις βαριά οπλισμένοι άνδρες να απομακρύνονται αργά από την είσοδο της κύριας αίθουσας.

Οι άνδρες φαίνεται να είναι οι ίδιοι που έβγαλαν selfie μπροστά από τη σημαία της τρομοκρατικής ομάδας μετά την πολύνεκρη επίθεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook