«Μου είπε να μην ανησυχώ για τη Μελάνια , γιατί δεν κοιμούνται καν στο ίδιο δωμάτιο», είπε μεταξύ άλλων η Στόρμι Ντάνιελς

Η Στόρμι Ντάνιελς, πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών καταθέτει στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης , μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ. Η δίκη γίνεται χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων.

Η ηθοποιός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 για να μην αποκαλύψει  τη  σεξουαλική σχέση που εκείνη υποστηρίζει ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, μια πληρωμή που συγκαλύφθηκε και βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Ο Ντόναλντ Τράμπ που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα παρακολουθεί σκυθρωπός την κατάθεση της Ντάνιελς η οποία αναφέρεται με πιπεράτες λεπτομέρειες στις ερωτικές περιπτύξεις με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος αρκετές φορές αντιδρά, ψιθυρίζοντας στην συνήγορο του.

Η Στόρμι Ντάνιελς ξεκίνησε την κατάθεσή της μιλώντας για τα πρώτα της χρόνια που εργαζόταν ως στρίπερ επειδή, όπως είπε, αυτό τις εξασφάλιζε περισσότερα χρήματα από ό,τι η προηγούμενη δουλειά της σε στάβλο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επικοινωνίες της με τον Τραμπ αφότου τον συνάντησε, μιλώντας για το μήνυμα που είχε λάβει, με το οποίο της έλεγε ότι ήθελε να δειπνήσει μαζί της.

Ειδικότερα, η Ντάνιελς είπε ότι ο σωματοφύλακας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ τη ρώτησε αν ήθελε να δειπνήσει με τον Τραμπ στο τουρνουά γκολφ και της ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε, ωστόσο ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών της, της είπε τελικά να πάει για δείπνο, δεδομένης της διασημότητας του Τραμπ. Η ίδια θυμάται ότι ο ίδιος τη ρώτησε «τι θα μπορούσε να πάει στραβά;».

«Mε τη Μελάνια δεν κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο»
Στη συνέχεια, η Στόρμι Ντάνιελς μίλησε για τη συνάντηση με τον Τραμπ για δείπνο. Όπως τόνισε, όταν βγήκε για πρώτη φορά από τη σουίτα του ξενοδοχείου του, φορούσε «μεταξωτές ή σατέν» πιτζάμες, τις οποίες η Ντάνιελς συνέκρινε με εκείνες που συχνά φορούσε ο Χιου Χέφνερ. Του ζήτησε να αλλάξει και εκείνος επέστρεψε με διαφορετικά ρούχα.

Η Στόρμι Ντάνιελς πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου της με τον Τραμπ, τον ρώτησε για τη σύζυγό του. Εκείνος της είπε, να μην ανησυχεί γιατί οι δυο τους «δεν κοιμούνται καν στο ίδιο δωμάτιο». Ο Τραμπ και η Μελάνια παντρεύτηκαν το 2005, ένα χρόνο πριν από αυτή τη συνάντηση. Από την πλευρά του ο Τραμπ έκλεισε τα μάτια του, κούνησε το κεφάλι του και ψιθύρισε στους δικηγόρους του, καθώς τα έλεγε αυτά η Ντάνιελς.

«Τον χαστούκισα στα οπίσθια με περιοδικό»

Μάλιστα, η Ντάνιελς καθώς περιέγραφε το «ραντεβού» της με τον Τραμπ είπε ότι κάποια στιγμή τον επέπληξε επειδή τη διέκοπτε συνεχώς κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Αστειεύτηκε ότι θα έπρεπε να τον χαστουκίσει και προς έκπληξή της, όπως κατέθεσε, ο Τραμπ την άφησε να τον χαστουκίσει στα οπίσθια με ένα περιοδικό.

«Μου θυμίζεις την κόρη μου»

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του δείπνου τους, η Ντάνιελς είπε ότι ο Τραμπ της πρότεινε να εμφανιστεί στο ριάλιτι σόου του “The Apprentice”.

Η Ντάνιελς κατέθεσε ότι δεν πίστευε ότι ήταν εύλογο για ένα μεγάλο δίκτυο να επιτρέψει σε μια πορνοστάρ να συμμετάσχει στην εκπομπή. Αλλά η Ντάνιελς τόνισε ότι ο Τραμπ της απάντησε ότι του θύμιζε την κόρη του, Ιβάνκα, λέγοντάς της ότι οι άνθρωποι την υποτιμούσαν επίσης επειδή ήταν όμορφη.

«Κάναμε σεξ» – Η Ντάνιελς περιέγραψε τι συνέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Η Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε ότι επισκέφθηκε το δωμάτιο του ξενοδοχείου του Τραμπ και στη συνέχεια πήγε στο μπάνιο για να τηλεφωνήσει στη φίλη της. Είπε ότι η κλήση πήγε κατευθείαν στον τηλεφωνητή.

Ενώ βρισκόταν στο μπάνιο, έψαξε το νεσεσέρ του με τα είδη υγιεινής του: «Υπήρχε μια τσάντα πάνω στον πάγκο με προϊόντα και πράγματα μέσα» είπε η Daniels. «Κοίταξα και δεν είμαι περήφανη γι’ αυτό» υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Αναρωτήθηκα τι να είχε μέσα;”. Και συνέχισε: «Τα προϊόντα περιποίησης ήταν Old Spice και Pert Plus. Νόμιζα ότι αυτό ήταν διασκεδαστικό και περίεργο». Πρόσθεσε ότι υπήρχε επίσης ένα χρυσό σετ μανικιούρ.
«Ο κ. Τραμπ είχε μπει στην κρεβατοκάμαρα και ήταν στο κρεβάτι» είπε, προσθέτοντας ότι φορούσε ένα μποξεράκι και ένα μπλουζάκι. Η Στόρμι Ντάνιελς λέει ότι «ένιωσε σαν το δωμάτιο να γυρίζει σε αργή κίνηση» όταν έφυγε από το μπάνιο.

«Ένιωσα το αίμα να φεύγει από τα χέρια και τα πόδια μου σχεδόν όπως αν σηκώνεσαι πολύ γρήγορα» είπε. «Σκέφτηκα, “Θεέ μου, τι διάβασα λάθος για να φτάσω εδώ;”». «Στην αρχή απλά τρόμαξα. Δεν περίμενα να είναι κάποιος εκεί, ειδικά χωρίς πολλά ρούχα» ανέφερε για τον Τραμπ.

Παράλληλα, είπε ότι ο Τραμπ δεν συμπεριφέρθηκε ιδιαίτερα απειλητικά, αλλά της απέκλεισε την πρόσβαση στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Στη συνέχεια τόνισε ότι «έχασε τις αισθήσεις της», αν και δεν πήρε αλκοόλ ή ναρκωτικά.

Λίγο αργότερα, η εισαγγελέας Σούζαν Χόφινγκερ ρώτησε τη Στόρμι Ντάνιελς για το αν έκανε σεξ με τον Τραμπ, κάτι που ο ίδιος αρνείται. «Μήπως κάποια στιγμή καταλήξατε να κάνετε σεξ μαζί του;» ρώτησε η Χόφινγκερ. Η Ντάνιελς απάντησε θετικά.

«Είχα βγάλει τα ρούχα και τα παπούτσια μου. Έβγαλα το σουτιέν μου. Ήμασταν σε ιεραποστολική στάση» είπε η Ντάνιελς. Στην ερώτηση αν θυμάται πώς βγήκαν τα ρούχα της, απάντησε αρνητικά. «Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι ήμουν στο κρεβάτι» κατέθεσε.

Η Ντάνιελς επιβεβαίωσε ότι δεν της ζήτησε επίσης να το κρατήσει εμπιστευτικό. «Είπα σε πολύ λίγους ανθρώπους ότι πράγματι κάναμε σεξ, επειδή ένιωθα ντροπή που δεν το σταμάτησα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βρεθήκαμε σε νυχτερινό κέντρο την επόμενη μέρα»

Η Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε ότι συνάντησε τον Τραμπ σε νυχτερινό κέντρο την επόμενη μέρα. Ο σωματοφύλακάς του Κιθ Σίλερ της τηλεφώνησε και τη ρώτησε αν θα συναντηθεί ξανά με τον Τραμπ και εκείνη συμφώνησε επειδή ήταν δημόσια. Ο Τραμπ βρισκόταν σε ένα τραπέζι με τον ποδοσφαιριστή Μπεν Ροθλισμπέργκερ όταν τους πλησίασε.

«Με σύστησε ως τη μικρή του φίλη Stormy στον ‘Big Ben’» είπε. Η Ντάνιελς επιβεβαίωσε ότι απευθύνθηκε στον ποδοσφαιριστή ως “Big Ben”.

Η Στόρμι Ντάνιελς λέει ότι τις εβδομάδες μετά τη συνάντησή τους άρχισε να μιλάει συχνά με τον Τραμπ, μερικές φορές μία φορά την εβδομάδα.

«Τον έβαζα πάντα σε ανοιχτή ακρόαση» είπε σημειώνοντας ότι «δεκάδες άνθρωποι» την άκουγαν στο τηλέφωνο με τον Τραμπ. Πρόσθεσε ότι δεν του έλεγε πότε ήταν σε ανοιχτή ακρόαση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook