Ο Δούκας του Σάσεξ εντάχθηκε στο δυναμικό της startup εταιρείας BetterUp της Silicon Valley ως επικεφαλής .

Η εταιρία επιβεβαίωσε την πρόσληψη σύμφωνα με το CNN . Το ίδιο και ο εκπρόσωπος του Χάρι για το νέο ρόλο του.
Η BetterUp παρέχει υπηρεσίες καθοδήγησης και ψυχικής υγείας σε πελάτες. Ο ιστότοπος της εταιρείας αναφέρει τον Χάρι ως μέρος της ηγετικής του ομάδας, περιγράφοντάς τον ως «ανθρωπιστικό, στρατιωτικό βετεράνο, υποστηρικτή της ψυχικής ευεξίας και περιβαλλοντολόγος».

Ο Χάρι εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας μετά τη θυελλώδη συνέντευξη που έδωσε αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρι .

Η Wall Street Journal ήταν η πρώτη που ανέφερε ότι ο Χάρι είχε προσληφθεί στην εταιρία. Από τη νέα του θέση στη BetterUp, ο Χάρι αναμένεται να συμμετάσχει σε αποφάσεις στρατηγικής για προϊόντα και φιλανθρωπικές συνεισφορές και να υποστηρίξει δημόσια σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία, ανέφερε η εφημερίδα. Η εφημερίδα είπε ότι η BetterUp αρνήθηκε να σχολιάσει πόσα θα πληρώρεται ο πρίγκιπας Χάρι. “Είναι ένας ουσιαστικός ρόλος”, δήλωσε ο CEO της Alexi Robichaux στο Wall Street Journal.

Ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε και τους λόγους που τον ώθησαν να συμμετάσχει στη BetterUp σε μια ανάρτηση ιστολογίου της εταιρείας, λέγοντας ότι αναγνώρισε ένα «κοινό πάθος» για να βοηθήσει τους ανθρώπους. “Αυτό που τράβηξε την προσοχή μου για την BetterUp ήταν ότι η αποστολή της εταιρείας να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες σε ανθρώπους παντού απαιτεί καινοτομία, και ακεραιότητα. Η ομάδα τους επιτελεί αυτό το έργο εδώ και χρόνια”, δήλωσε ο Χάρι.

Ο Χάρι είπε επίσης ότι είχε επωφεληθεί προσωπικά από την καθοδήγηση που παρέχει η εταιρία. “Βρήκα προσωπικά ότι η συνεργασία με έναν προπονητή της BetterUp ήταν πολύτιμη. Συνεργάστηκα  με έναν πραγματικά φοβερό προπονητή που μου έδωσε υγιείς συμβουλές και μια νέα προοπτική”, δήλωσε ο Χάρι στην ανάρτηση του ιστολογίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook