Ο Μπιλ και η Μελίνα Γκέιτς χώρισαν μετά από 27 χρόνια – Τι θα γίνει με την αμύθητη περιουσία τους
Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίντα, ανακοίνωσαν ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου.
«Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς και παραγωγικές ζωές. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την πίστη σε αυτή την αποστολή και θα εργαζόμαστε μαζί για το ίδρυμα. Θέλουμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας» αναφέρει το tweet.
— Bill Gates (@BillGates) May 3, 2021
Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο (ο γάμος έγινε όταν ο Γκέιτς ήταν ήδη παμπλουτος), κάτι που σημαίνει ότι το ζευγάρι ουσιαστικά δεν έχει κάποιο «οδικό χαρτη» που θα μπορούσε να τους βοηθήσει στον διαμοιρασμό των 130 δισ. δολαρίων.
Η 25χρονη Τζένιφερ Γκέιτς, κόρη του διάσημου ζευγαριού, έγραψε στο instagram της ότι η συγκεκριμένη περίοδος είναι δύσκολη για ολόκληρη την οικογένεια και ζήτησε χώρο και σεβασμό της ιδιωτικότητάς της. Τα αδέλφια της, ο 21χρονος Ρόρι και η 18χρονη Φίμπι δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια δήλωση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βασίλης Μπισμπίκης: Έχει γενέθλια και τα γιόρτασε – Η τούρτα και η αφιέρωση
- Πώς περιγράφεται το Allwyn | McLaren Racing LIVE IN ATHENS σε μόλις τρεις λέξεις;
- Under The Greek Sun: Λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα με επώνυμες παρουσίες και ισχυρό κοινωνικό μήνυμα
- Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τα 57: Οι οικογενειακές φωτογραφίες και η ευχή του γιου της, Άγγελου Λάτσιου
- Eleni Alexandris: «The voice» and «The face» that sounds familiar
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης
- Η Κριστίν Λαγκάρντ παραιτείται από την προεδρία της ΕΚΤ στις 7 Φεβρουαρίου – Ξεκινά η διαδικασία διαδοχής
- To Sing for Greece 2027 έρχεται στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook