Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίντα, ανακοίνωσαν ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου.

«Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς και παραγωγικές ζωές. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την πίστη σε αυτή την αποστολή και θα εργαζόμαστε μαζί για το ίδρυμα. Θέλουμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας» αναφέρει το tweet.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο (ο γάμος έγινε όταν ο Γκέιτς ήταν ήδη παμπλουτος), κάτι που σημαίνει ότι το ζευγάρι ουσιαστικά δεν έχει κάποιο «οδικό χαρτη» που θα μπορούσε να τους βοηθήσει στον διαμοιρασμό των 130 δισ. δολαρίων.

Η 25χρονη Τζένιφερ Γκέιτς, κόρη του διάσημου ζευγαριού, έγραψε στο instagram της ότι η συγκεκριμένη περίοδος είναι δύσκολη για ολόκληρη την οικογένεια και ζήτησε χώρο και σεβασμό της ιδιωτικότητάς της. Τα αδέλφια της, ο 21χρονος Ρόρι και η 18χρονη Φίμπι δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια δήλωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook