Ισπανία: Νέα «έκρηξη» κρουσμάτων το Σαββατοκύριακο, 767 οι νεκροί

Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοιού ανακοίνωσε η Ισπανία, καταγράφοντας 93.822 νέα κρούσματα το Σαββατοκύριακο.
Ο μέσος όρος των κρουσμάτων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 14 ημέρες έφτασε επίσης σε νέο υψηλό, στα 885 ανά 100.000 κατοίκους, από 829 που ήταν την Παρασκευή.
Τις τελευταίες 48 ώρες κατέληξαν άλλοι 767 άνθρωποι, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 56.208, με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται συνολικά σε 2.593.382.
Οι περιφερειακές αρχές έχουν επιβάλει νέα, σκληρά μέτρα σε μια προσπάθεια να ανακόψουν το δεύτερο κύμα της πανδημίας στη χώρα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 16,3 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ – 7 στους 10 δεν θα ψήφιζαν νέο κόμμα Τσίπρα
- Στάση εργασίας 11:00 έως τις 15:00 σε όλα τα ΜΜΕ την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025
- Αίγυπτος: Θερμή χειραψία και χαμόγελα στο σύντομο τετ α τετ Μητσοτάκη-Τραμπ (βίντεο)
- Υπογράφηκε η συμφωνία για την Γάζα: «Πετύχαμε το αδύνατο, τώρα αρχίζει η ανοικοδόμηση της Γάζας», είπε ο Τράμπ στη Σύνοδο
- Ιουλία Καλλιμάνη: Η αντίδραση σε χυδαία μαντινάδα από θαμώνα – «Τι μαλ*** είσαι. Τώρα πήγαινε στο Βόλο κατευθείαν»(βίντεο)
- Στάθης Σχίζας για Ιωάννα Τούνη: “Απαγορεύεται να προχωρήσεις; Απ’ όσο ξέρω και ο πρώην σύντροφός της προχώρησε…”
- Κόντρα Γεωργιάδη – Δάγκα για το σχέδιο ειρήνης στο Ισραήλ: «Κλάψτε για την Χαμάς που χάσατε!» (βίντεο)
- Έφτασε στην Αίγυπτο ο Τράμπ για τη Σύνοδο της ειρήνης – Oι 20 ηγέτες που συμμετέχουν
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook