Η βασίλισσα Ελισάβετ το 2009 αποκάλυψε τις ποδοσφαιρικές της προτιμήσεις στο προσωπικό του Μπάκιγχαμ!

Σύμφωνα με τη Mirror, η οποία επικαλείται πηγές από το παλάτι, «η βασίλισσα δεν ήθελε ποτέ οι άνθρωποι να γνωρίζουν ποια ομάδα υποστηρίζει, επειδή θέλει να φαίνεται ουδέτερη, όμως όταν άκουσε δύο μέλη του προσωπικού να μιλούν για ένα ντέρμπι ανάμεσα στη West Ham και την Milwall άλλαξε άποψη και αποκάλυψε την ομάδα που υποστηρίζει», συμπληρώνει η ίδια πηγή λέγοντας πως υποστηρίζει τη West Ham!

Πάντως, η αντιπρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου είχε ρωτήσει τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο για το θέμα παλιότερα!. Μιλώντας στην Sun ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «προσπαθώντας να σπάσω τον πάγο τον ρώτησα εάν η βασίλισσα είναι υποστηρίκτρια της ομάδας μας. Τότε εκείνος με κοίταξε εντελώς αμήχανα και μου είπε. “Πώς το σκεφτήκατε αυτό”;»

Εκπρόσωπος του παλατιού ανέφερε πως «η Αυτού Μεγαλειότης έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες ποδοσφαίρου ενώ για πολλά χρόνια απένειμε το κύπελλο Αγγλίας στην Κυπελλούχο ομάδα. Πλέον η βασίλισσα έχει παραδώσει τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Τώρα όσον αφορά την ομάδα που υποστηρίζει δεν είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε!»

Από τη μεριά του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ένθερμος υποστηρικτής της Aston Villa!

Ποια είναι η Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ (West Ham United) είναι αγγλική επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου και αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας. Mάλιστα φέτος τερμάτισε πολύ ψηλά στη βαθμολογία και του χρόνου θα συμμετέχει στο Europa League.

Δημιουργήθηκε το 1895 με το όνομα Thames Ironworks F.C. (Σιδηρουργείο του Τάμεση) και επανιδρύθηκε σαν Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ το 1900. Το 1904 ο σύλλογος μετέφερε την έδρα του στο Μπόλιν Γκράουντ, όπου βρίσκονταν μέχρι το 2016.

Το 1940 κατέκτησε το πρώτο “Φούτμπολ Λιγκ Γουόρ Καπ”, τη διοργάνωση που αντικατέστησε το Κύπελλο Αγγλίας από το 1939 ως το 1945 λόγω του πολέμου. Έχει επίσης κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας τρεις φορές, το 1964, το 1975 και το 1980. Το 1965 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων και ήταν φιναλίστ στην ίδια διοργάνωση το 1976. Το 1999 κατέκτησε το Ιντερτότο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook