Η Οκάσιο- Κορτέζ αποκαλύπτει πως βίωσε τη βίαιη εισβολή στο Καπιτώλιο και πώς επηρεάστηκε από το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση

«Είμαι επιζήσασα σεξουαλικής επίθεσης και δεν το έχω πει αυτό σε πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου»,εξομολογήθηκε η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ, βουλευτής των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

Λεπτομέρειες για την επίθεση δεν έδωσε, ωστόσο, είπε ότι το έχει πει σε ελάχιστους ανθρώπους στην ζωή της και ότι το τραύμα που της άφησε η σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε, ήταν παρόμοιο με την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Μιλώντας για όσα έζησε στην εισβολή στο Καπιτώλιο, ανέφερε ότι ένας άνδρας εισέβαλε στο γραφείο της σπάζοντας την πόρτα και ουρλιάζοντας «που είναι αυτή;» «Νόμιζα ότι θα πεθάνω», είπε.

Είπε ακόμα ότι τα όσα έζησε εκείνη την ημέρα δεν θα τα ξεχάσει ποτέ. Με αγνώστους να περιφέρονται στους χώρους και να μην ξέρει που να βρει καταφύγιο.

Η Ocasio-Cortez είπε ότι αρχικά κρύφτηκε σε ένα μπάνιο και στην συνέχεια σε μια ντουλάπα. «Κρατούσα την αναπνοή μου για να μην καταλάβουν ότι ήμουν εκεί», σημείωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook