Τη στήριξη τους στον Ρομάν Αμπράμοβιτς έδειξαν οι οπαδοί της Τσέλσι μετά τις κυρώσεις της Βρετανίας σε βάρος του Ρώσου μεγιστάνα, ως φίλα προσκείμενου στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η πλειοψηφία των φιλάθλων της Τσέλσι παραμένει υπέρ του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος δαπάνησε δισεκατομμύρια για τους “μπλε”, σε αυτά τα 19 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Λονδίνου.

Παρά της κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρώσο μεγιστάνα εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, οι οπαδοί της Τσέλσι στο πρώτο παιχνίδι εντός της έδρας της Τσέλσι οι οπαδοί κρέμασαν πανό με το χαρακτηριστικό σύνθημα «The Roman Empire».

Αρκετοί φίλαθλοι μάλιστα φόρεσαν και μάσκες Αμπράμοβιτς, δείχνοντας έτσι τη στήριξη τους.


Οι οπαδοί των “Μπλε” βλέπουν ότι η ομάδα τους είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας μετά από τις αποφάσεις της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του Αμπράμοβιτς, ανάμεσα στα οποία είναι και η Τσέλσι και αντιδρούν.

Το πανό με το “The Roman Empire” έμεινε στην θέση του στο γήπεδο της Τσέλσι και κανείς δεν ξεχνά ότι τον τελευταίο χρόνο η ομάδα κατέκτησε το Champions League αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook