Απέπλευσε πριν λίγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bigpost.gr –τo σουπερ γιότ SOLARIS του Ρομάν Αμπραμοβιτς από τον κόλπο έξω από το Τίβατ του Μαυροβουνίου.

Το σούπερ γιότ SOLARIS του Ρομάν Αμπράμοβοιτς πλέει τώρα έξω από την Πελοπόννησο με κατεύθυνση την Τουρκία για να γλυτώσει την κατάσχεση.

Το σούπερ γιότ έχει στοιχίσει στον Ρομάν Αμπράμοβοιτς 1 δισεκατομμύριο δολάρια και είναι ένα πλωτό παλάτι!

Απέπλευσε πριν λίγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bigpost.gr –τo σούπερ γιότ SOLARIS του Ρομάν Αμπράμοβιτς από τον κόλπο έξω από το Τίβατ του Μαυροβουνίου.

Το 460 ποδών πλωτό παλάτι κόστισε 600 εκατομμύρια και σύμφωνα με πληροφορίες ανακαινίστηκε πρόσφατα με μοναδική χλιδή σε Ισπανικό ναυπηγείο ,φθάνοντας έτσι τελικά στο αστρονομικό κόστος του 1 δις δολλαρίων.


Το SOLARIS κατέπλευσε προχθές Σάββατο στο Μαυροβούνιο, προερχόμενο από την Ισπανία στην προσπάθεια του Ρώσου ολιγάρχη να γλυτώσει την κατάσχεση που οι κυρώσεις της Ευρωπαικής Ενωσης του έχουν επιβάλλει.

Προφανώς Ευρωπαίοι ηγέτες άσκησαν πίεση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου και τον πρόεδρο Τζουγκάνοβιτς- ο οποίος θέλει να φέρει την χώρα του στην Ευρωπαική Ενωση- με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τον έως πρότινος ιδιοκτήτη της Τσέλσι να ….σηκώσει αμέσως τις άγκυρες.

Αυτή την στιγμή το σκάφος πλέει στα διεθνή ύδατα έξω από την Πελοπόννησο και σύμφωνα πάλι με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του bigpost.gr, αύριο θα καταπλεύσει σε Τουρκικό κόλπο προφανώς κατόπιν συνεννόησης του Αμπράμοβιτς με τον Ερντογάν !

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook