Διχασμένη η κοινωνία στη Γαλλία, όπου οι πολίτες παρά την επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν και τη νίκη του έναντι της ακροδεξιάς Μαρί Λεπέν, είναι δυσαρεστημένοι.

Αυτό αποτυπώνεται και στα όσα έγιναν στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του Εμανουέλ Μακρόν, τρείς μέρες μετά την επανεκλογή του ως προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Κατά την επίσκεψη του του Εμανουέλ Μακρόν σε λαϊκή αγορά στο Σερζί , βορειοδυτικά του Παρισιού, κάποιοι δυσαρεστημένοι πολίτες άρχισαν να πετούν ντομάτες προς το μέρος του με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Μόλις άρχισαν να εκτοξεύονται τα λαχανικά, άμεση ήταν η αντίδραση τω ανδρών ασφαλείας του , όπως χαρακτηριστικά φαίνεται και από τα βίντεο που έχουν ανέβει στα social media και τα γαλλικά ΜΜΕ.

Επικράτησε αναταραχή με τους άνδρες της ασφάλειας του να κάνουν κλοιό γύρω του και να ανοίγουν μια ομπρέλα για να προφυλάξουν τον Εμανουέλ Μακρόν από τις ντομάτες.

Τελικά ο πρόεδρος της Γαλλίας περιστοιχιζόμενος από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας απομακρύνθηκε, χωρίς καν να λερωθεί από τη … ρίψη των ντοματών…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook