Ο Μάικλ Τζόρνταν, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, κάνει τις διακοπές του στη Μεσόγειο με υπερπολυτελή θαλαμηγό.

Αφού πρώτα πέρασε από την Κροατία με το 95 μέτρων πλωτό παλάτι, αυτές τις μέρες ο Μάικλ Τζόρνταν βρίσκεται στην Χαλκιδική , έχοντας σαν βάση του την Ιερισσό.


Ο Μάικλ Τζόρνταν που είναι και ένας πολύ επιτυχημένος επιτυχημένος επιχειρηματίας με την «Jordan Brand» να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο φαίνεται ότι έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, έχει ως βάση του την Ιερισσό αλλά αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα είναι το υπερπολυτελές γιοτ Ο’Pari. Ενα σκάφος 95 μέτρων, που μάλιστα ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα και το οποίο ο «Air» νοικιάζει αντί του… ευτελούς ποσού των 4 εκατ. ευρώ τον μήνα.

Το Ο’Pari αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα ταχύτητα 12 κόμβων, μπορεί να φιλοξενήσει 12 επισκέπτες και ακόμη 29 άτομα ως υπαλληλικό προσωπικό, ενώ κάθε του δωμάτιο έχει διαφορετική διακόσμηση, ώστε να δίνει την αίσθηση πλωτού ξενοδοχείου. Όσο για τις ανέσεις που προσφέρει, διαθέτει τα… βασικά: μπαρ, εξωτερική πισίνα και κινηματογράφο στο κατάστρωμα.

Ο Μάικλ Τζόρνταν διαθέτει και δική του θαλαμηγό ονόματι Joy, την οποία χρησιμοποιεί για τις εξορμήσεις του στην Καραϊβική. Η αξία της είναι στα 80 εκατ. δολάρια και διαθέτει πολλές περισσότερες ανέσεις.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικλ Τζόρνταν επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του καθώς είχε βρεθεί και πάλι στη χώρα μας 2013 για το μήνα του μέλιτος μετά το γάμο του με την Κουβανοαμερικανή Ιβέτ Πριέτο.

Έτσι είναι τη νύχτα φωτισμένο το σούπερ γιότ που νοικιάζει ο Τζόρνταν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook