«Συγκινούμαστε, γιατί έχουμε μεγαλώσει μαζί με τη Σίσσυ τα παιδιά μας ο Φίλιππος και η Ισμήνη, έχουν μεγαλώσει μαζί από μωρά», είπε η Μαρία Κορινθίου

Καλεσμένη στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Μαρία Κορινθίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια συγκινήθηκε με όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη.

«Είναι ένα παιδί που έχει πραγματικά γεμάτο το δοχείο της αγάπης της, είναι τόσο φανερό αυτό όταν την γνωρίσεις. Είναι ένα παιδί που δεν έχει ιδιαίτερες ανασφάλειες. Το μοιράζει τόσο απλόχερα που σε εντυπωσιάζει, δεν μπορείς να το δεις εύκολα σε ένα παιδί να μοιράζει έτσι την αγάπη του και να είναι τόσο ανοιχτό. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με εσένα Μαρία, που έδωσες αγάπη στο παιδί κι αυτό τη διοχετεύει με τον ίδιο τρόπο», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου φανερά συγκινημένη.

«Συγκινούμαστε, γιατί έχουμε μεγαλώσει μαζί με τη Σίσσυ. Και τα παιδιά, ο Φίλιππος (σ.σ.: ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου) και η Ισμήνη έχουν μεγαλώσει μαζί από μωρά. Τις προάλλες της έστειλα ένα βίντεο που έπαιζαν καραγκιόζη… Είναι συγκινητικό να το βλέπεις μέσα σε αυτό το χώρο, που είναι πολύ περίεργος. Μπορεί τελευταία να μη βλέπω τόσο συχνά την Σίσσυ… Συγκινούμαι, δεν μπορώ! Η Σίσσυ είναι δικός μου άνθρωπος, είναι η κολλητή μου, η φίλη μου, από τις μοναδικές μέσα σε αυτό τον χώρο», είπε με τη σειρά της η Μαρία Κορινθίου.

Αναφερόμενη στην κόρη της είπε πως δεν έχει έρθει να την δει στην εκπομπή που παρουσιάζει, ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία δεν έβλεπε καθόλου τηλεόραση.

«Ήταν απαγορευτικό να ανοίγει η τηλεόραση και να βλέπει εμένα και τον Γιάννη (σ.σ.: Αϊβάζη) είτε σε συνεντεύξεις είτε σε δουλειά. Καμιά φορά έρχονταν στα αυτιά μας κάτι κουβέντες από τις γιαγιάδες…».

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να σπουδάσει υποκριτική στο εξωτερικό, ιδανικά στην Αγγλία.

«Στο “Πρωινό” πήγα από ένστικτο»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την εμπειρία της ως παρουσιάστρια στο «Πρωινό» μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως δήλωσε η ίδια, το μότο της στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι «go with the flow».

«Ήταν κάτι που από παλιά με τριγύριζε, ποτέ δεν έπαιρνα την απόφαση. Πήρα την απόφαση και πήγα πολύ ενστικτωδώς επειδή αισθάνθηκα μία αγάπη και μία αγκαλιά. Θεώρησα ενστικτωδώς ότι ήρθε η ώρα να το τολμήσω και να το κάνω. Ξέρω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, αλλά και να τολμήσω να μπω σε αυτό τον κόσμο. Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Ήξερα ακριβώς που μπαίνω, γιατί μπαίνω, ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη», δήλωσε.

Στη συνέχεια έκανε ένα μικρό απολογισμό: «Είναι κάτι που με ευχαριστεί. Εξακολουθώ να ανοίγω την πόρτα του στούντιο και να χαμογελάω. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα, να αισθανόμαστε ωραία εκεί που πηγαίνουμε και ειδικά σε αυτή τη δουλειά, γιατί έχεις να μεταφέρεις την ενέργειά σου, να επικοινωνήσεις με τον κόσμο».

«Ο Γιώργος Λιάγκας ενώνεται πιο λαϊκά με τον κόσμο»

Ακόμη, αναφέρθηκε στον συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος που τον χαρακτηρίζει η αμεσότητα με το κοινό, ένα χαρακτηριστικό που πολλές φορές παρεξηγείται.

«Ο Γιώργος είναι αυτό που βλέπουμε. Έχει έντονη προσωπικότητα και είναι ένας άνθρωπος που ενώνεται πιο λαϊκά με τον κόσμο. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει το τυπικό να βγει και να δείξει κάτι άλλο. Αυτό πολλές φορές παρερμηνεύεται, αλλά και κάποιοι δεν μπορούν να «αντιμετωπίσουν» αυτή την αμεσότητα», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook