Βίκυ Κάβουρα: «Στη ζωή μου αυτοί που με βοήθησαν μετά μου βάλανε τρικλοποδιές»

Η Βίκυ Κάβουρα δηλώνει ηθοποιός για μια ζωή, μιλά για τους ανθρώπους που ενώ την βοήθησαν της έβαλαν τρικλοποδιές και αποκαλύπτει τους λόγους που νιώθει ότι δεν χειρίστηκε σωστά το προφίλ της.
Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» στο MEGA για την υποκριτική, λέγοντας πως αυτοί που την βοήθησαν στην αρχή ήταν και τα ίδια άτομα που τις έβαλαν τρικλοποδιές.
«Η υποκριτική μου έχει αφήσει πικρή αλλά και γλυκιά γεύση. Στην προηγούμενη και στην επόμενη μου ζωή ήμουν και θα είμαι ηθοποιός. Στη ζωή μου αυτοί που με βοήθησαν μετά μου βάλανε τρικλοποδιές».
Η ηθοποιός είπε πως της άρεσε ο εαυτός της λίγα χρόνια πριν και της λείπει.
«Μου άρεσε η Βίκυ πριν λίγα χρόνια. Τώρα σαν να φοβήθηκε. Θέλω να βρω τη δύναμη που είχα. Πάντα με προβλημάτιζαν τα χρήματα. Είμαι ένας άνθρωπος που στηρίζω τον εαυτό μου και ζω μόνη μου.
«Από μικρή είχα σκοπό να κάνω μεγάλη οικογένεια»
Η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε στην εμφάνισή της αλλά και για την πρώτη φορά που παρουσίασε εκπομπή.
«Θεωρώ ότι δεν έχω χειριστεί σωστά το προφίλ μου. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι ένα σέξι ντύσιμο μπορεί να το δει κάποιος και να με αποκαλέσει ‘’ελαφριά’’. Υπό τις συνθήκες που έκανα παρουσίαση βλέποντας το αργότερα με παραδέχτηκα. Καλή ήμουν».
Η ίδια αποκάλυψε πως έχει σκεφτεί πολλές φορές ποια εκπομπή θα ήθελε να κάνει και αναφέρθηκε στη θέληση της να κάνει οικογένεια.
«Όταν βλέπω κάποιον να φοράει τα μαγιό που σχεδιάζω παθαίνω χαρά. Από μικρή είχα σκοπό να κάνω μεγάλη οικογένεια. Αφήνω τα πράγματα κι όπως έρθουν».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Τραμπ μετακινεί πυρηνικά υποβρύχια σε «κατάλληλες θέσεις» μετά τα σχόλια Μεντβέντεφ
- Τραγωδία στη Ροδόπη – Νεκρή ανασύρθηκε η 12χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό στη θάλασσα στην παραλία Ιμέρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύο αγροκτηνοτρόφοι εισέπραξαν 1.400.000 ευρώ ο ένας και 300.000 ο άλλος – Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί, θυρίδες και ακίνητα
- Εριέττα Κούρκουλου: Αποχαιρετά τον Ιούλιο με φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Happy Traveller στην Τήνο – Το Α’ Μέρος, την Κυριακή 3 Αυγούστου, στον ΣΚΑΪ
- Στην ΕΡΤ1 ζωντανά και αποκλειστικά τα πρώτα φιλικά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
- «Έρωτά μου»: Το νέο ερωτικό hit του Γιώργου Στεφάνου μόλις κυκλοφόρησε!
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Οι ευχές για τα γενέθλια του γιού τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook