Στην Ελλάδα επέστρεψε σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου η Εύη Σαλταφερίδου, λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, κατά την επιστροφή της στο Ελ. Βενιζέλος εμφανίστηκε αρκετά μαυρισμένη, κρατώντας διαρκώς στα χέρια το κινητό της τηλέφωνο.

Λίγο νωρίτερα μάλιστα η Εύη Σαλταφερίδου έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, η Εύη Σαλταφερίδου μετά από αρκετούς μήνες, πήρε και πάλι στα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο και δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει πως έχει πολλά να πει με τους διαδικτυακούς της φίλους τώρα που επιστρέφει στην Ελλάδα.

«Μετά από τέσσερις μήνες πήρα το κινητό μου και εγώ στο χέρι μου. Καθόλου δε μου αρέσει που πήρα το κινητό να ξέρετε. Είναι πάρα πολύ ωραία χωρίς τηλέφωνο τέσσερις μήνες, αλλά τουλάχιστον επικοινωνώ με τους δικούς μου, με εσάς. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα πολύ ωραία μηνύματα που μου έχετε στείλει και για αυτά που δεν είναι ωραία. Δεν πειράζει. Νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε» αναφέρει στο βίντεo της η Εύη Σαλταφερίδου.’

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook