Η Super Κική πήρε την απόφαση και έκανε χειρουργείο για την αφαίρεση λίπους από σημεία στο σώμα της.

Πιο συγκεκριμένα η Super Κική παρά την διατροφή και την γυμναστική είχε πρόβλημα με τα κιλά κυρίως με το πίλος στα πόδια και στην κοιλιά που δεν έφευγε.

Έτσι η Super Κική μετά από αρκετή σκέωη μπήκε στο χειρουργείο. Ένα εικοσιτετράωρο μετά το χειρουργείο, επέστρεψε στο σπίτι της και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Το απόγευμα της Τετάρτης 5/7 η Super Κική ανέβασε στο προφίλ της την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία μετά την επέμβαση που έκανε και ενημέρωσε τους followers της για την κατάστασή της.

«Θα φοράω έναν μήνα αυτόν τον κορσέ. Ναι, πονάει φουλ. Δεν φαίνεται ακόμα η διαφορά γιατί είμαι πρησμένη», έγραψε χαρακτηριστικά η Super Κική στην ανάρτησή της.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε πριν από την επέμβαση
Νωρίτερα η Super Κική μίλησε για την αφαίρεση λίπους μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου λίγο πριν κάνει την επέμβαση,

«Πέρα από λιποαναρρόφηση σε κάποια σημεία, από το εσωτερικό του μπουτιού βγάλαν κομμάτια, ψωμί… Μου βγάλαν περίπου 2 λίτρα λίπος δεν ξέρω και ‘γω πόσο δέρμα που είναι σαν ψάρι. Είναι από τη μία αηδιαστικό, από τη μία τέλειο, μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω αλλά το Instagram μπορεί να νομίζει να είναι κάτι άλλο και να το κατεβάσει.

Τρελή απόφαση, πάρα πολύ δύσκολο για μένα αλλά έπρεπε να γίνει γιατί όσο και να γυμναζόμουν, όσα κιλά και να έχανα το σώμα μου έμενε ίδιο σε αυτά τα σημεία γιατί είναι κληρονομικό. Ακριβή διαδικασία, πάρα πολύ. Αυτά τώρα πάω σπίτι μου πολύ κρεβατωμένη θα είμαι, αλλά τις διαφημισούλες μου κανονικά θα τις κάνω, παιχνίδια εδώ…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook