Συγκλονισμένη από το θάνατο του 36χρονου αλλά και από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία είναι η τραγουδίστρια.

Η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε όλες τις συναυλίες της στην Κρήτη κι έστειλε το μήνυμα της μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon και την τραγική κατάσταση που ζούν οι κάτοικοι στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε μια μακροσκελή ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους λόγους που αποφάσισε να μη κάνει live εμφανίσεις στην Κρήτη το επόμενο διάστημα.

«Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη, ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη.

Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη που είχαν προγραμματιστεί για τις 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη. Εύχομαι το πολιτικό σύστημα να αντλήσει διδάγματα από αυτή την καταστροφή και να επενδύσει στην πρόληψη και την προετοιμασία για τέτοιες καταστάσεις.

Η απραξία πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές δράσεις που θα προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον μας. Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές, θα ήθελα να πω από την πλευρά μου πως όσοι αποφασίσατε να είστε υποψήφιοι, πρέπει να είστε έτοιμοι πρώτα να αναλάβετε ευθύνες και να βοηθήσετε τον τόπο σας και έπειτα να χαρείτε το όποιο προνόμιο» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook