«Αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι το πρόβλημά μου ήταν με το κανάλι ήταν για τις εντυπώσεις» τόνισε η παρουσιάστρια

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για την αποχώρησή της από το «Πρωινό» του Ant1 και τους λόγους που την οδήγησαν εκεί.

«Μου αρέσει να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και να εξελίσσω τα συναισθήματά μυ. Στην παρουσίαση θα ξαναέμπαινα. Πήρα σίγουρα γερά μαθήματα. Εκείνη τη ώρα έλεγα ‘’θέε μου τι μαθήματα πήρα’’. Με το πέρασμα του καλοκαιριού είδα πιο ήρεμα κάποια πράγματα αλλά δεν άλλαξα γνώμη. Ποτέ δεν έχω δηλώσει κάτι και δηλώθηκαν κάποιες εντυπώσεις. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω υπομονή και έκανα για εννέα μήνες αλλά έφτασα στα όρια μου και ένωσα πως καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου. Έτσι, είπα ‘’καλό καλοκαίρι’’», είπε αρχικά.

«Το είχα δηλώσει πως ήμουν στα όριά μου. Με τον Ant1 είμαι μια χαρά. Πριν από 20 χρόνια η πρώτη μου δουλειά στον Ant1 και αισθάνομαι. Μεγάλωσα με τον Ant1 και τους εκτιμώ. Το πρόβλημά μου δεν ήταν με το κανάλι αλλά ήταν με τρία άτομα από το εργασιακό μου περιβάλλον. Απλά θέλω να πω πως το έχω αφήσει και ας το αφήσουμε γενικά γιατί ήρθαν στα αυτιά μου πως πιάνουν ανθρώπους και τους λένε να μην έχουν επαφή μαζί μου επειδή δουλεύουν εκεί. Δεν την είδα την εκπομπή φέτος», πρόσθεσε.

Η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού με την παράταξη «Η πόλη μάς ενώνει» του Τάσου Μπινίσκου.
«Ως ανήσυχο πνεύμα που είναι, ξεκίνησε η ιστορία αυτή όταν ήταν να κατέβω στην περιφέρεια αλλά επειδή θα ήταν έντονο, ήθελα κάτι πιο ήρεμο. Μέσα από αυτί αισθάνομαι πως μπορώ να προσφέρω μέσα από τη τέχνη μου. Στη Δάφνη κατεβαίνω με τον Τάσο Μπινίσκο και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Θέλω να ασχοληθώ με το πολιτιστικό κομμάτι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook