«Αφήσατε υπονοούμενα και δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για το άτομό μου», αναφέρει η Εύη Βατίδου για το επεισόδιο στη Γλυφάδα

Ένα βίντεο ανάρτησε στα social media, η Εύη Βατίδου υπεραμυνηόμενη της αθωότητας της για το επεισόδιο με τον οδηγό της μοτοσικλέτα και τη σύζυγο του που τρην οδήγησε κατηγορούμενη στον ανακριτή.

‘Όλα έγιναν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11.11.23 και οδήγησαν στη σύλληψή της και την απολογία της , έχοντας στο πλευρό της ως συνήγορο της, τον π΄ρωην σύζυγο της, τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια. Μάλιοστα μετά την απολογία της η κ. Βατίδου αφέθηκε ελεύθερη .

Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο τονίζει πως το βίντεο – ντοκουμέντο αποκάλυψε όλη την αλήθεια, ωστόσο η ίδια δέχτηκε αρκετά επικριτικά σχόλια προς το πρόσωπό της, τα περισσότερα από αυτά, μέσα από τα social media.

“Τον κυνήγησα για να φωτογραφίσω την πινακίδα του και κινδύνευσα. Βρέθηκα στο αυτόφωρο για 48 ώρες. Κατηγορήθηκα για κακούργημα, απολογήθηκα στον Ανακριτή και στον Εισαγγελέα, τελικά αφέθηκα ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους”, αναφέρει αρχικά η Εύη Βατίδου.

Σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο αρκετά Μέσα παρουσίασαν την είδηση: «Κινηματογραφικές σκηνές επιστημονικής φαντασίας, όπως της σειράς “Ο ιππότης της ασφάλτου”. Έναν ειδικό πράκτορα καταπολέμησης του εγκλήματος, μαζί με το έξυπνο αυτοκίνητο τον KIT που έχει ειδικό εγκέφαλο τεχνητής νοημοσύνης, λαμβάνοντας ενίοτε αυτόματες πληροφορίες, έτσι ήταν το αστυνομικό σας ρεπορτάζ», αναφέρει η Εύη Βατίδου.

«Κάποιοι δικηγόροι, δημοσιογράφοι, πανελίστες, δελτία ειδήσεων, sites αναπαράγατε τη ψευδή μήνυση κακοποιού, χωρίς στοιχεία, που δεν έπαθε τίποτα και έπεισε – πλην λίγων εξαιρέσεων – ότι είναι παντελώς αθώος. Αφήσατε υπονοούμενα και δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για το άτομό μου, κάτι που κάνετε κατ’ εξακολούθηση εδώ και πολλά χρόνια», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Εύη Βατίδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook