Τεράστιες θα είναι οι αλλαγές στο νέο Survivor που θα κάνει πρεμιέρα αρχές Ιανουαρίου

O Ατζούν Ιλίτζαλι βρίσκεται στην Ελλάδα για να αποφασίσει ο ίδιος ποιοι παίκτες θα συμμετέχουν στο Survivor 2024 και ανακοίνωσε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time την πρεμιέρα του ριάλιτι, τις μεγάλες αλλαγές αλλά και την επιστροφή κάποιων παικτών!

Ο Τούρκος παραγωγός ανέφερε: «Σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιες παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες»!

Και αποκάλυψε ο Ατζούν Ιλίτζαλι: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook