Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση

Ζευγάρι με γοητευτικό επιχειρηματία, μετά το διαζύγιο της από τον Νικόλαο .
Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Τατιάνα Μπλάτνικ, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του europost.gr, που δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα On Time, ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας από γνωστή οικογένεια της Αθήνας, είναι ο άνδρας που φέρεται να διαδέχθηκε τον Νικόλαο στην καρδιά της Τατιάνας Μπλάτνικ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του europost.gr ,Tατιανα και Γιώργος είναι πολύ ευτυχισμένοι και πραγματοποίησαν ήδη το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.
Το ρεπορτάζ της νέας σχέσης της Τατιάνας Μπλάτνικ προβλήθηκε και στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει πως εκείνη και ο Νικόλαος έχουν χωρίσει αρκετό καιρό, ωστόσο περίμεναν να περάσει ένα διάστημα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για να το ανακοινώσουν.
Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού και οι δύο δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή.
Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς
Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα, με μεγάλο και ιδιαίτερα καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα. Η μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, με καταγωγή από την Αρκαδία, απ’ όπου ήταν και ο σύζυγός της.
Ο ίδιος έχει και δύο αδελφές, την Ελένη και την Φαίη, με τις οποίες διατηρεί άψογες σχέσεις.
Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι επίσης διαζευγμένος, έπειτα από 10 χρόνια γάμου με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη.
Ο γάμος του Γιώργου Μπαρμπαλιά με τη Ναταλία Μουνδρέα είχε πραγματοποιηθεί στην Πάτμο το 2008, όπου η οικογένεια Μουνδρέα έχει ένα υπέροχο σπίτι.
Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Διάγγελμα Χαμεϊνί: Το Ισραήλ έκανε ένα τεράστιο λάθος και θα τιμωρηθεί γι’ αυτό – Γελοίες οι δηλώσεις Τραμπ, το Ιράν δεν θα παραδοθεί
- Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών: 2 εργαζόμενοι τραυματίες με εγκαύματα
- Βουλή – K. Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να καταστήσω συνομιλητή μου κανέναν συκοφάντη – Δίνω το παρών για να τιμήσω τα θύματα των Τεμπών
- Ελευσίνα: Με 3 αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας επέστρεψαν οι 150 Έλληνες από το Ισραήλ – «Ήταν μια κόλαση» (βίντεο)
- Όσα έγιναν στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, Εδεσμάτων & Παράδοσης στον Κορυδαλλό
- Ο Τραμπ ζυγίζει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ στην σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν – H «μάχη ξεκινά» απαντά ο Χαμεϊνί στην «παράδοση άνευ όρων»
- Γιάννης Βαρδινογιάννης στην ΓΣ της Motor Oil: Δύσκολη η πρόβλεψη για τις τιμές του πετρελαίου
- Απόστολος Γκλέτσος: Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook