Διονύσης Σχοινάς: Με την Καίτη ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί (βίντεο)
“Υπάρχουν ακόμα ζήλειες στην σχέση μου με την Καίτη όταν κάποιος δώσει αφορμή», είπε
Τον Διονύση Σχοινά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για τη μουσική του διαδρομή και την οικογένειά του με την Καίτη Γαρμπή.
«Το καινούργιο μου κομμάτι ‘Χαβάη’ είναι σε συνεργασία με τον Mc Daddy, έχει ένα πολύ ωραίο concept. Η δεκαετία του ’90 είχε πολύ μεγάλη αγκαλιά για τους καλλιτέχνες. Με το ‘Ποτέ’ είπα ότι τα κατάφερα, ο κόσμος μού το ζητάει ακόμα, και το ‘Τι τρελά μου ζητάς’. Πολλά τραγούδια που απέρριψα έγιναν επιτυχίες μετά, αρκετά της Καίτης και του Αντώνη Ρέμου».
Για τα ευτράπελα που έχει βιώσει πάνω στην σκηνή, λέει:
«Μια κοπέλα είχε χαράξει το όνομά μου στο χέρι της και είχε έρθει στο μαγαζί να βγάλουμε φωτογραφία. Ήταν λίγο κάπως».
Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί αναφέρει:
«Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα, από το ότι είμαι Ρομά μέχρι το ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία».
Για την Καίτη Γαρμπή
«Με την Καίτη είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, στο 80% κολλήσαμε. Υπάρχουν ακόμα ζήλειες στην σχέση μου με την Καίτη, όταν δώσει δικαίωμα όμως κάποιος. Θα χαρακτήρα την σχέση μου μαζί της με το τραγούδι ‘Εσένα μόνο’. Τις κρίσεις τις αντιμετωπίσαμε με γέλιο, έβαζαν στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί μετά τον γάμο. Μαλώνουμε με επίπεδο όταν τσακωνόμαστε, αν φύγει λίγο η φωνή θα πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου, θα κάνω μια βόλτα και θα γυρίσω και θα φιλιόμαστε».
«Είναι πολύ όμορφα να είσαι με την Καίτη, δεν ξέρω αν είναι πεπρωμένο αλλά με το που βρεθήκαμε ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί», λέει.
Για τον γιο τους
«Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδερφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα», λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής.
Ολες οι Ειδήσεις
- Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων στις 16/12, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού
- Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τα στοιχεία που «έκαψαν τον ανιψιό, ο γιός του γνωστού επιχειρηματία που καταζητείται και δύο νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών
- Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Άντεξαν» οι Αρκάδες και πήραν την ισοπαλία
- Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει μελομακάρονα
- Νίκος Μουτσινάς: Τέσσερα χρόνια προσπαθούσα να δημιουργήσω μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά το κεφάλαιο έκλεισε (βίντεο)
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου – Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Οι γυναίκες που γνώρισα στην Ελλάδα είναι συναρπαστικές»
- Ρομαντικό ενσταντανέ δίπλα στη θάλασσα για για Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντή Καραναστάση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook