Ρούλα Κορομηλά: «Κανένα ενδιαφέρον», σχολίασε για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Επικριτική για τους Γάλλους που «εξαφάνισαν» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα πλάνα ενώ περνούσε η ελληνική αποστολή στον Σηλουάνα και όχι μόνο ήταν η παρουσιάστρια.
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν οι δύο αθλητές που κράτησαν την ελληνική σημαία, κατά τη διάρκεια της παρέλασης της ελληνικής αποστολής με το πλοιάριο στον ποταμό Σηκουάνα.
Ωστόσο, ο Γάλλος σκηνοθέτης «εξαφάνισε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα πλάνα, προκαλώντας αντιδράσεις και σχόλια μέσα από τα social media.
Ανάμεσα στα σχόλια και αυτό της Ρούλας Κορομηλά να σημειώνει αιχμηρά μέσα από ένα Instagram story της:
“Το κοντινό που έπρεπε να μας δείξουν οι Γάλλοι και δεν απαθανάτισαν. Ο σκηνοθέτης ούτε καν ασχολήθηκε να αλλάξει γωνία και να δείξει τους δύο σημαιοφόρους μας. Αλλά γενικά ο,τι να ‘ναι εκεί… nothing interesting η έναρξη…”
Ολες οι Ειδήσεις
- Βόλος: Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει δύο παιδιά – Πως απέτρεψαν την απαγωγή δύο αθλητές – Η οδηγία της Αστυνομίας στους γονείς
- Λένα Ζευγαρά: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Κέντρικ Ναν – “Ο άνθρωπος έχει γυναίκα…” (βίντεο)
- Στράτος Τζώρτζογλου: “Κοίταζα απ’ τον όροφο, έλεγα αν δεν πεθάνω και μείνω ανάπηρος θα είναι χειρότερα” (βίντεο)
- «Χαίρε Διόνυσε» – Το αντίο του Σταύρου Ξαρχάκου στον Σαββόπουλο: «Πολεμήθηκε, αμφισβητήθηκε επειδή είχε διαφορετική άποψη»
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Το 24% θα ψήφιζε ένα νέο κόμμα Τσίπρα
- Στέφανος Κορκολής για την περιπέτεια με την υγεία του: «Αυτό που λένε ότι ο καρκίνος σκοτώνει, ναι, σκοτώνει και άγρια»
- Βουλή: Mε 139 «ναι» πέρασε η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- Μαρία Σάκκαρη: H απάντηση της στα χυδαία μηνύματα που δέχτηκε στα social media
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook