Μπιμπίλας: «Δεν γίνεται να απασχολείς έναν ηθοποιό 6 ώρες και μετά να του λες “είσαι καμένος”» (βίντεο)

Το παράπονο του ηθοποιού για το αφιέρωμα που δεν έπαιξε ποτέ στην τηλεόραση
Το παράπονό του εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναφορικά με τη συμπεριφορά που είχε από τηλεοπτική εκπομπή. Φιλοξενούμενος σήμερα στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» (OPEN), αναφέρθηκε σε ώρες για γυρίσματα, που όμως δεν προβλήθηκαν ποτέ… Μάλιστα όταν πήρε να ρωτήσει πότε θα προβληθεί το αφιέρωμα για εκείνον, του απάντησαν πως «κόπηκε» επειδή είχε βγει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.
«Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι σε εσάς. Σε κάποιους μετράω που δεν πάω και σε άλλους που πάω. Φέτος έχουν γίνει διάφορα παρατράγουδα. Να σας πω άλλο ένα; Μία εκπομπή είπε ότι θα μου κάνει ένα αφιέρωμα. Πήγαμε στον Πειραιά, κάναμε 6 ώρες γύρισμα, έκανα τα παράπονά μου στους υπεύθυνους της εκπομπής», περιέγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Δεν γίνεται να απασχολείς έναν ηθοποιό 6 ώρες, δεν πληρωνόμαστε για αυτό και μετά να του λες “είσαι καμένος, έχουν παίξει πολύ εσένα”. Θα επιχειρήσω να το κάνω κάπου αλλού όμως το αφιέρωμα, γιατί ήταν πολύ ωραίο. Πήγαμε στη γειτονιά που γεννήθηκα, στο σχολείο που πήγα. Θα το κάνω κάπου αλλού, γιατί πραγματικά ήταν πολύ ενδιαφέρον», κατέληξε ο ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις