Σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας, η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να διαθέτει αποδείξεις για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε στο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ

Στα επίμαχα έγγραφα, που κατατέθηκαν στις 12 Μαρτίου, η ηθοποιός λέει πως είναι προετοιμασμένη να προσφέρει «αποδείξεις και στοιχεία» εναντίον του Πιτ σχετικά με τον ισχυρισμό της για φερόμενη ενδοοικογενειακή βία στη δίκη για το μεταξύ τους διαζύγιο.

Η 45χρονη ηθοποιός φέρεται να κατέθεσε επίσης ένα έγγραφο την ίδια μέρα αναφορικά με καταθέσεις των μικρότερων παιδιών τους. Το πρώην ζευγάρι έχει έξι παιδιά – τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

Λίγο μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2016, αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ Πιτ ανακρίθηκε από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες στο Λος Άντζελες, εν μέσω αναφορών ότι «κακοποίησε προφορικά και σωματικά τα παιδιά του» σε ιδιωτικό τζετ, αλλά απηλλάγη από τις κατηγορίες.

Μια πηγή δήλωσε στη MailOnline: «Η Τζολί έχει κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς στο παρελθόν, οι οποίοι ερευνήθηκαν από τις αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν».

Η πηγή πρόσθεσε: «Αυτή είναι η τελευταία θλιβερή και απελπισμένη προσπάθεια να προωθηθεί μια ψεύτικη αφήγηση με κάθε κόστος. Αυτές ήταν οι ίδιες επιθέσεις που επαναλήφθηκαν τα τελευταία 4,5 χρόνια και όποιος θεωρείται ότι στέκεται εμπόδιο, μπορεί να αναμένει ότι η αξιοπιστία του θα αμφισβητηθεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook