Εντυπωσιακές οι παρουσίες των κυριών στο δείπνο που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κυρία Σακελλαροπούλου μαζί με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους λίγο μετά τις 20:00. Για το επίσημο δείπνο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε μπλε βελούδινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και μαύρες γόβες.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη. Η κυρία Μητσοτάκη επέλεξε για το δείπνο μπλε ρουά φόρεμα διά χειρός Marios Schwab, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Zeus and Dione. Το φόρεμα έχει σαφείς επιρροές από αρχαιοελληνικό ένδυμα με τις πλισέ πτυχώσεις.

Για την επίσημη εμφάνιση η Δούκισσα της Κορνουάλης επέλεξε ένα αέρινο μάξι ριχτό φόρεμα, σε γαλάζιους παλ τόνους με διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες. Το λουκ ολοκληρώθηκε με πέρλες στον λαιμό και διακριτικά κοσμήματα στο χέρι, ενώ κρατούσε μπέζ- χρυσή εσάρπα και ασορτί clutch.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία συνοδεύοταν από τον σύζυγο της . Η κυρία Αγγελοπούλου συνδύασε την μπλε παντελόνα και τις γόβες της ίδιας απόχρωσης με ένα λευκό πουκάμισο με όγκο στα μανίκια και έναν παραδοσιακό αμάνικο επενδύτη, μπλε φόντο και με χρυσό . Πρόκειται για έναν χρυσοκέντητο επενδύτη πιρπιρί Ιωαννίνων, σε μπλε ύφασμα, δάνειο του μουσείου του Λυκείου Ελληνίδων.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η λεπτομέρεια της ηπειρώτικης πόρπης, που επέλεξε να φορέσει ως ζώνη, αλλά και τα σκουλαρίκια, αντίγραφο των εκθεμάτων του Μουσείου Μπενάκη.

Μπλε απόχρωση επέλεξε και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία προτίμησε τουαλέτα με ιδιαίτερο λαιμό και κομψά κοσμήματα.

Λιτή και κομψή εμφάνιση έκανε η υπουργός Αμυνας της Γαλλίας, Φλοράνς Παρλί, η οποία εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με  μαύρο  φόρεμα και εντυπωσιακό βραχιόλι .

Και ο στολισμός  με ανθοσύνθεση κατά μήκος των τραπεζιών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook