Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη κατά Αρναούτη: «Όλα για το θεαθήναι» (video)
Ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, απάντησε στα όσα ισχυρίζεται η Μίνα Αρναούτη .
Αφορμή στάθηκε η αγωγή που κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη εναντίον της οικογένειας του θανόντος τραγουδιστή από την οποία αξιώνει για συκοφαντική δυσφήμηση αποζημίωση ύψους 960.000 ευρώ.
“Να ενημερώσω ότι δεν είναι η πρώτη αγωγή. Υπάρχει απόφαση και μάλιστα εφετείου που καλεί την κυρία Αρναούτη να πληρώσει κάποια αποζημίωση στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμηση. Από εκεί και έπειτα, σε σχέση με την αγωγή που έχει κάνει η κυρία Αρναούτη, δεν υπήρχε κανένας σκοπός δυσφήμησής της αλλά αποκάλυψης της αλήθειας.
Τώρα αν κάποιος κάτω από μια ανάρτηση έχει κάνει κάποιο σχόλιο δεν είναι κάτι που αφορά την οικογένεια του Παντελίδη. Το να σχολιάσω τις 240 σελίδες αφήνω να το σχολιάσουν οι συνάδελφοι. Δυσφήμηση δεν είναι όταν αναζητάς την αλήθεια… Αυτό πίστευε η οικογένεια και αυτό πιστεύει. Δεν είναι το θέμα της το οικονομικό όπως έχει ακουστεί… Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα αυτό πίστευαν και συνεχίζουν να πιστεύουν… Αποζημίωση, αυτά τώρα είναι για το θεαθήναι” είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου και Καρυστιανού: «Σκηνές Άγριας Δύσης, τραμπουκισμοί, φασιστική νοοτροπία, θέλουν να μην γίνει η δίκη για τα Τέμπη»
- Μάρτζυ Λαζάρου: «Δεν ταίριαξα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη» -«Βίωσα κακοποίηση… Φοβόμουν, ντρεπόμουν να μιλήσω» (βίντεο)
- Το Ιράν κρέμασε δημόσια 19χρονο παλαιστή που συμμετείχε στις διαδηλώσεις – Καταγγελίες ότι βασανίστηκε
- Νεκρός ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης Αλί Μοχάμεντ Ναϊνί μετά από ισραηλινή επιδρομή
- Μπέτις – Παναθηναϊκός 4-0: Βαριά ήττα για το τριφύλλι – Τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο της πρόκρισης
- Καρυστιανού: «Καταδικάζουμε τη βασιλεία της ομερτά στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας» – Η φωτογραφία με Μαρία Γρατσία και Ζωή Κωνσταντοπούλου
- ΑΕΚ – Τσέλιε 0-2: Απογοήτευσε αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League
- Δημοσκοπήσεις – Metron Analysis και MRB: Σε άνοδο σχεδόν δύο μονάδων, η ΝΔ, φτάνει στο 31,1% – Λάθος ο πόλεμος στο Ιράν, λένε οι πολίτες, «όχι» στην αποστολή ναυτικών δυνάμεων στο στενό του Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook