Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου τραβούν χωριστούς δρόμους πλέον.

Το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, πλέον, βάζει τίτλους τέλους σε ένα πολύ ωραίο love story. Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαζήση και τη Βανέσσα Δαμοπούλου που αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 15 χρόνια σχέσης.

Η αυλαία έρχεται μετά από πολλές προσπάθειες που είχαν γίνει εκατέρωθεν με σκοπό να εξομαλυνθούν οι διαφορές και τα προβλήματα. Το ζεύγος διαπίστωσε όμως πως αυτά που το χωρίζει είναι περισσότερα πλέον από αυτά που τα ενώνει.

Φυσικά, το πιο σημαντικό που θα ενώνει πάντα τον ηθοποιό με την τραγουδίστρια είναι το παιδί τους. Διότι μπορεί να χώρισαν σα ζευγάρι, θα είναι για πάντα γονείς όμως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι ζει χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο. Η Βανέσα Αδαμοπούλου έχει παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα, ενώ ο Ιωάννης Παπαζήσης έχει νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb στην ίδια περιοχή, ώστε να βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Παρά τον χωρισμό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό, καθώς η απολυτή προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει έξι ετών.

Γενικότερα, η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης δεν έχουν απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί κρατούσαν χαμηλούς τόνους και απέφευγαν τις πολλές κοινωνικές εμφανίσεις.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβρη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και στο «Καλύτερα δεν γίνεται» ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν λακωνικός στην αναφορά του στην οικογένειά του λέγοντας: «Ο γιος μου είναι μορφονιός. Θεωρώ ότι υπάρχει κατανόηση και σεβασμός. Αν υπάρχει σεβασμός σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης αξίζει να δώσεις ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου σε αυτό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook