Χριστίνα Μπόμπα: Για αυτόν τον λόγο έκανε εξωσωματική
Η Χριστίνα Μπόμπα σε μια συγκινητική εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τον λόγο που έκανε εξωσωματική.
Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τις τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον σύζυγο της, Σάκη Τανιμανίδη, μέχρι να μείνει εκείνη έγκυος.
Επίσης εξομολογήθηκε τις σκέψεις της αλλά και τα συναισθήματα της όσο διάστημα το ζευγάρι προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί, αλλά και πώς άλλαξε τη ζωή τους η εγκυμοσύνη.
Το ζευγάρι περιμένει δίδυμα και η γοητευτική σύζυγος του παρουσιαστή θέλησε να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες που κάνουν τη δίκη τους προσπάθεια, ενώ εξήγησε γιατί της αρέσει να είναι συνέχεια… έγκυος!
«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.
Και πρόσθεσε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο»!
«Ο Σάκης, να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του, αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του, για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά.
Οπότε, κάποια στιγμή στην πρώτη καραντίνα του λέω “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας”. Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε.
Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά, απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο.
Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για πολύ καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα. Και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή» δήλωσε!
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχει κόκκινη σημαία και ανθρώπους σίγουρα» – Η τελευταία συνομιλία των ηρώων στα Ίμια, πριν τη συντριβή του ελικοπτέρου – Ηχητικό ντοκουμέντο
- «The Floor»: Η Κωνσταντίνα κέρδισε με ευκολία τον Δημήτρη Π. και τα 2.000 ευρώ – Δείτε βίντεο
- Κακοκαιρία: Οι χάρτες με τις περιοχές που θα βρέξει περισσότερο – Σε Αττική και Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Οδηγούσε μεθυσμένος, μπήκε στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό, κινήθηκε για 300 μέτρα και προκάλεσε κομφούζιο στα δρομολόγια
- The Wall: Η πρωταθλήτρια ποδηλασίας θέλει να φθάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 – Τρέϊλερ
- Βλάβη στη γραμμή «100»: «Δεν στερήθηκαν οι πολίτες τη συνδρομή της Αστυνομίας» – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
- Καιρός ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο για ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους από την Κυριακή – Red Code για επτά περιφέρειες
- Η Κρίση των Ιμίων, 30 χρόνια μετά – Το χρονικό της τραγωδίας και η απώλεια των Καραθανάση, Βλαχάκου και Γιαλοψού
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook