Η Μαρία Ηλιάκη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί

Και μέσα σε αυτή την περίοδο η Μαρία βιώνει όλες τις «γλυκές» ταλαιπωρίες, ανακατωσούρες, ζαλάδες, υπνηλία και όλα αυτά.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε μέσα από ένα ποστ της πως θα οργανώσει ένα Live για να μοιραστεί με όλες τις εγκυούλες τα γνωστά κοινά τους «προβλήματα», τα οποία φυσικά και ξεχνιούνται με τον ερχομό του μωρού.

«Κάποια στιγμή κορίτσι πρέπει να μιλήσουμε και για αυτά τα not που σου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Που είναι έτσι καθόλου ευχάριστα. Ζαλάδες, ανακατωσούρες, πρηξίματα. Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε και για αυτά. Τώρα θέλω να σας αφιερώσω αυτό που ζούμε καθημερινά σε αυτό το σπίτι», είχε πει.

Μέσα από το νέο βίντεο της η Μαρία, αποκάλυψε:

«Όλες εδώ με την κοιλιά τούρλα να λέμε τι ωραία που περνάμε στην εγκυμοσύνη, παναγία μου να μιλήσουμε για αυτά τα ευχάριστα. Για τις αναγούλες, τις ζαλάδες, τους πονοκεφάλους, τα πρηξίματα, την κούραση. Να τα πούμε όλα αυτά κάποια στιγμή να γελάσουμε με τα χάλια μας», είπε ενώ δείχνει ταλαιπωρημένη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook