Φλορίντα Πετρουτσέλι: Τι αποκάλυψε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό;
Πως κόλλησε ολόκληρη η οικογένειά της;
Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία είναι ένα από τα χιλιάδες κρούσματα του κορωνοϊού.
Ο covid μπήκε πριν από έναν χρόνο στη ζωή μας και την έχει αλλάξει άρδην, δυστυχώς προς το χειρότερο. Θύμα του είναι και η γοητευτική παρουσιάστρια, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς της.
Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησής της στο Instagram, ανήμερα της επετείου του γάμου της με τον σύζυγό της, Άρη Γούτο.
«3 χρόνια παντρεμένοι…
Σήμερα γιορτάζουμε διαφορετικά την επέτειο μας, απομονωμένοι σπίτι οι τέσσερις μας, θετικοί στον ιό αλλά γεμάτοι και θετικά συναισθήματα, αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε στη ζωή μας..», έγραψε η ίδια λαμβάνοντας δεκάδες σχόλια.
Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την περιπέτεια με τον Covid 19 τονίζοντας πως ήταν ασυμπτωματική και δεν κατάλαβε πώς κόλλησε.
«Είμαι πολύ καλά. Είμαι στη φάση που σχεδόν τελειώνει. Έχουν περάσει δυο βδομάδες. Δεν ξέρω πως κόλλησα. Φαντάζομαι κάτι απλό συνέβη.
Εγώ κάνω συνήθως μια φορά τη βδομάδα τεστ. Βγήκα θετική και δεν είχα κάποιο σύμπτωμα. Πέρα από μια ελαφρά ενόχληση στον λαιμό, σαν να είχα κρυώσει.
Τις πρώτες τέσσερις μέρες έμεινα απομονωμένη κάτω σε ένα υπόγειο. Μετά από τέσσερις μέρες με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου να ανέβω γιατί είναι όλοι θετικοί.
Ο μικρός είναι 10 μηνών και η μεγάλη δυόμιση χρονών. Τα παιδιά δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ίσα-ίσα έχουν υπερβολική ενέργεια. Παίρνουν κάτι βιταμίνες για το ανοσοποιητικό και νομίζω πως τους δίνει παραπάνω ενέργεια. Αλλά είμαστε καλά. Πέρασε σχετικά χαλαρά αυτό» δήλωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Άκυρο» το τουρκολιβυκό μνημόνιο λέει ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής – Ανοίγει ο διάλογος με Ελλάδα, Αίγυπτο και Τουρκία
- Ελένη Φουρέϊρα: Διήμερη «απόδραση» στην Κωνσταντινούπολη – Φωτογραφίες
- Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στη χιονισμένη Νέα Υόρκη
- Χάρης &Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα τρυφερά μηνύματα και οι φωτογραφίες για την επέτειο γάμου
- Σοφία Μανουσάκη: Παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, “Ωραία Κοιμωμένη”
- Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, Ειρήνη
- MCP Warrior: Το νέο μαχητικό show με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αποκλειστικά στο ANT1+ – Η επίσημη ανακοίνωση
- Δημοσκόπηση Alco: Στις 12 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – 8 στους 10 υπέρ των αγροτών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook