Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της
Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ενώ στο ριάλιτι επιβίωσης παρέμειναν ο Τριαντάφυλλος, ο Παύλος Γαλακτερός και ο Κώστας Παπαδόπουλος, οι οποίοι επίσης ήταν υποψήφιοι.
Η τραγουδίστρια έφυγε με δάκρυα στα μάτια, ενώ πριν αποχωρήσει ανέφερε ότι το περίμενε και εισέπραξε μια μεγάλη αγκαλιά από τους συμπαίκτες της.
Στο μεταξύ μετά την αποχώρησή της, στο twitter έγινε πάρτι καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε στενή παρέα με τον Αλέξη Παππά, τον πλέον αμφιλεγόμενο παίκτη του ριάλιτι και ήταν η παίκτρια που οι χρήστες ήθελαν να αποχωρήσει.
Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν στην ομάδα των Διάσημων λαμβάνοντας κάθε βδομάδα 4.000 με 4.500 ευρώ. Καθώς έμεινε στον Άγιο Δομίνικο τρεις μήνες, δηλαδή για 12 περίπου εβδομάδες, υπολογίζεται ότι έφυγε από το παιχνίδι με περίπου 54.000 ευρώ.
Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης και λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση.
«Τα κατάφερα! I am a survivor 🙏 ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη! Σας αγαπώ!» εγραψε και δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μακριά κοτσιδάκια ράστα.
Διαβάστε ακόμα: Ελευθερία Ελευθερίου: Πόσα χρήματα κέρδισε από το Survivor;
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Γωγώ Λιδάκη με… ντίσκο διάθεση!
- «Είμαι τζιχαντιστής και τη σκότωσα λόγω θρησκείας»: Τα παραπλανητικά μηνύματα του Αφγανού που δολοφόνησε την Βρετανίδα στην Κυψέλη
- Πύρινη λαίλαπα στη Δυτική Αττική: Εκκενώνεται η Ψάθα, καίγονται σπίτια – Ήχησε 112 για απομάκρυνση από Κανδήλι, Άνω Βλυχάδα, Άγιο Κωνσταντίνο και ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων
- Δυτική Αττική: Λεηλάτησαν τα αυτοκίνητα πυροσβεστών ενώ έδιναν μάχη με τις φωτιές – Αφαίρεσαν ακόμη και τροχούς – Φωτογραφίες
- Αμαλία Κωστοπούλου: Ρομαντική απόδραση στο Κάπρι με τον σύζυγο της – Φωτογραφίες
- Φωτιά σε Αττική και Βοιωτία: Κάηκαν πάνω από 110.000 στρέμματα
- Φωτιά στο Κανδήλι: Άλογα τρέχουν να ξεφύγουν από τις φλόγες – Συγκλονιστικό βίντεο
- Φωτιά στη Δυτική Αττική: Μάχη με τα πύρινα μέτωπα για 4η μέρα – Άγιος Νεκτάριος και Κανδήλι οι μεγάλες εστίες – 112 για εκκενώσεις (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook