Μίνα Αρναούτη: Λόγω της αναπηρίας μου δεν έχω να πληρώσω την αποζημίωση στην οικογένεια Παντελίδη

Η οικογένεια Παντελίδη είχε προσφύγει εναντίον της Μίνας Αρναούτη κατηγορώντας την για συκοφαντική δυσφήμηση
Τρία χρόνια μετά την κατάθεση της αγωγής από την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη , εκδόθηκε η απόφαση και Μίνα Αρναούτη πρέπει να καταβάλλει στους γονείς και τα αδέλφια του συνολικά το ποσό των 11.500 ευρώ.
Η Μίνα Αρναούτη , που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, καλείται να αποζημιώσει τους γονείς και τα αδέρφια του τραγουδιστή. Μάλιστα, το ποσό που επιδικάστηκε, όπως δημοσιοποίησε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook είναι 2.000 ευρώ για τους γονείς, Σταύρο και την Αθηνά Παντελίδη και τα αδέλφια Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο
Όπως εξήγησε η Μίνα Αρναούτη, λόγω της αναπηρίας της από το τροχαίο, δεν μπορεί να πληρώσει τις 11.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο.
«Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).
Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία» έγραψε στην ανάρτησή της.
Επίσης η Μίνα Αρναούτη , δημοσιοποίησε μέσω της σελίδας της στο Facebook και την δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε να αποζημιώσει για συκοφαντική δυσφήμηση τα μέλη της οικογένειας Παντελίδη, καθώς η δημοσίευση της ήταν και αυτή υποχρεωτική σύμφωνα με το δικαστήριο.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Όνειρό του ήταν να ανοίξουμε οίκο ανοχής, όπου θα εκδιδόμαστε εγώ και τα κορίτσια», λέει η γυναίκα του αστυνομικού της Βουλής για τους βιασμούς της ίδιας και των παιδιών της (βίντεο)
- Μητσοτάκης σε Φάμελλο: Υπερασπίζεστε την πολιτική του Τσίπρα που σας εγκατέλειψε – Γιατί δεν αναγνωρίσατε την Παλαιστίνη επί τέσσερα χρόνια; (βίντεο)
- Νίκος Ανδρουλάκης: «Νέο Ελσίνκι με συγκεκριμένους στόχους – Τα “ήρεμα νερά” ήταν το χαλί στον Ερντογάν ως τις Βρυξέλλες»
- Βουλή – Επεισόδιο με Καιρίδη και Βελόπουλο: «Φέρε τα λεφτά από τη Γερμανία» – «Δεν θα βγεις ούτε βουλευτής» (βίντεο)
- ΕΡΤ1: ΠΡΕΜΙΕΡΑ #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – «Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα» – Σάββατο 18.10.2025, στις 22:00
- Μαρινάκης: «Τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών θα μείνουν μέχρι να δώσει τη λύση ο χρόνος…»
- Βαγγέλης Σερίφης σε Γιώργο Λιάγκα: “Τίποτα από όσα είπες δεν είναι αλήθεια”
- Ο Δικαστής: Κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 – Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στις 21:00, με διπλό επεισόδιο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook