Nα «γεμίσει» τις μπαταρίες της για τον επόμενο χειμώνα επιθυμεί η παρουσιάστρια

Τα σχέδια των καλοκαιρινών διακοπών ετοιμάζει η Φαίη Σκορδά, λίγο πριν το τέλος της σεζόν για να απολαύσει στιγμές οικογενειακής γαλήνης με τα αγόρια της.

Ελεύθερη και πάλι, καθώς η σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο έχει ολοκληρωθεί πριν από αρκετούς μήνες, ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης της, αναμένεται να μονοπωλήσουν το καλοκαίρι της…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Φαίη θα περάσει λίγες μέρες του καλοκαιριού τόσο με τους γονείς της όσο και με τα παιδιά της στην πανέμορφη Τήνο για να ανανεωθεί πλήρως για τον επόμενο χειμώνα.

Χωρισμός «βόμβα» από τον Νίκο Ηλιόπουλο

Τίτλοι τέλους μετά από δύο χρόνια σχέσης για την Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Ηλιόπουλο, οι οποίοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Η γνωριμία και η καθημερινότητα:

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της Google, αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo. “Η Φαίη Σκορδά είναι η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει” έλεγε στους φίλους του. Ο 38χρονος λατρεύει το μπάσκετ και παλιά έπαιζε και επαγγελματικά μέχρι που ένας τραυματισμός του τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Φεβρουάριο του 2020 μέσα από το εξώφυλλο του περιοδικού HELLO.

Μάλιστα η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στον πρώην αγαπημένο της και με δηλώσεις στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά» είχε πει μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook