Γαμπρός ντύθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής.

Ο Μύρωνας Στρατής παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κατερίνα Ζαπάρδα σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί.

Ο γάμος έγινε την περασμένη Παρασκευή σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουν αποκτήσει και ένα γιό τον Νικόλα, ο οποίος είναι ενός έτους.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.
Η αποκάλυψη ωστόσο του γάμου έγινε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο καλός φίλος του ζευγαριού Σπύρος Σαμοίλης, ο οποίος έγραψε στην ανάρτηση του:

«Αύριο λάμπει ο ουρανός, αύριο λάμπει η μέρα, αύριο στεφανώνεται αϊτός την περιστέρα» έγραψε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ως «αϊτό» τον τραγουδιστή και ως «περιστέρα» την αγαπημένη του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους εκτός από τον Σπύρο Σαμοίλη ήταν και το συγκρότημα Μέλισσες με τον Χρήστο Μάστορα αλλά και ο καλός φίλος του ζευγαριού που ήταν και κουμπάρο Παναγιώτης Χατζηδάκης με την σύζυγό του Χαρά Σαράντη.

Στα social media από καλεσμένους του ζευγαριού ανέβηκαν φωτογραφίες από το γάμο…

«Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το “πούλησα”. Με την Κατερίνα μένουμε μαζί εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη.

Η συγκατοίκηση είναι μια χαρά. Είναι σημαντικό σε μία σχέση ο ένας να μη σπάει τα νεύρα του άλλου. Περνάμε καλά, αν και προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Το ότι θέλω να γίνω μπαμπάς το ξέρω από πολύ νωρίς, γιατί οι γονείς μου είναι πολλοί νέοι και μου αρέσει αυτό, θέλω να δημιουργήσω και εγώ οικογένεια μικρός», είχε πει ο Μύρωνας για την οικογενειακή ζωή του με την Κατερίνα του και τον γιο τους Νικόλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook