Υπέρ του εμβολιασμού για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορωνοϊού είναι ο Νίκος Βέρτης.

Σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Νίκος Βέρτης, αποκαλύπτοντας ότι ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει και δικούς του αγαπημένους ανθρώπους.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δηλώνει υπέρμαχος του εμβολιασμού και αναφερόμενος στην πανδημία κάνει έκκληση στον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Ό,τι καλύτερο έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή και σας το λέω εγώ γιατί έχω δει ανθρώπους δικού μου, δυστυχώς, να χάνονται και έχω δει και φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε τι χαζομάρα έκανα».

Όπως αποκάλυψε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο My radio, το νέο ραδιόφωνο της Αθήνας και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, επιπλοκές του κορωνοϊού προκάλεσαν τον αιφνίδιο θάνατο της πρώτης του ξαδέρφης του τραγουδιστή.

«Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη και έφυγε ξαφνικά».

Η νεαρή γυναίκα έφυγε από την ζωή πριν από περίπου 4 μήνες.

«Να εμβολιαστούμε να τελειώνει»

Ο Νίκος Βέρτης δηλώνει υπέρμαχος του εμβολιασμού και αναφερόμενος στην πανδημία κάνει έκκληση στον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχουμε στα χέρια μας κάτι. Ας το τελειώνουμε να φύγει. Να έρθουμε στην κανονικότητα, αν και θεωρώ ότι ερχόμαστε σιγά σιγά στην κανονικότητα».
Όπως αναφέρει ο εμβολιασμός είναι επιτακτικός γιατί όπως βλέπει και ο κόσμος έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τη διασκέδαση.

«Βλέπεις στον κόσμο έως και βουρκωμένα μάτια. Εκρηκτικοί. Εκρηκτικοί όλοι με ‘οι’. Τραγουδάνε και ουρλιάζουν. Βλέπεις μια ανάγκη να ξεσκάσουν. Και τώρα εμείς λειτουργούμε, δυστυχώς για αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν εμβόλιο, μόνο για εμβολιασμένους. Αλλά και από την άλλη βλέπεις και μια κανονικότητα με τους εμβολισμένους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook