Καίτη Γαρμπή: Η μικρή της αδελφή και η σχέση της με το τραγούδι
Η Καίτη Γαρμπή είναι μια καταξιωμένη και γνωστή τραγουδίστρια .
Η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε από πολύ μικρή τη μουσική της διαδρομή.
Όμως η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν τραγουδούσε αρχικά μόνη στο ξεκίνημα της.
Η Καίτη Γαρμπή ήταν 16 χρόνων το καλοκαίρι 1977 όταν ξεκίνησε την καριέρα της με την μικρότερη αδελφή της την 13χρονη τότε Λιάνα. Πρωτοτραγούδησαν μάλιστα ως αδελφές Γαρμπή.
Ως “αδελφές Γαρμπή” είναι περισσότερο γνωστές για τη συνεργασία τους με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, η Λιάνα ωστόσο αποφάσισε να παντρευτεί και να σταματήσει το τραγούδι και έτσι η Καίτη ξεκίνησε τη solo καριέρα της. Η πρώτη της ηχογράφηση ήταν το “Στο Σαιν Τροπέ”, μια διασκευή του “St. Tropez Twist”, το οποίο συμπεριλήφθηκε στη συλλογή Τα Δέκα Δεκάρια το 1987, όπου συμμετείχαν και άλλοι καλλιτέχνες όπως η Μαντώ, η Πωλίνα και η Σοφία Βόσσου. Η συλλογή συνεχίστηκε με τη Καίτη να ηχογραφεί δύο διασκευές ξένων τραγουδιών, το “Αχ, Αυτό Μ’ Αρέσει” (That’s The Way I Like It) και το “Ζω Να Σ’ Αγαπώ”. Η επιτυχία της τράβηξε το ενδιαφέρον των μουσικών παραγωγών της τότε CBS Record (που από το 1991 έγινε Sony Music), με την οποία υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο το 1986.
Δείτε την μικρότερη αδελφή της Καίτης Γαρμπή , μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Ολες οι Ειδήσεις
- Eurovision 2026: Αποθεώθηκε ο Akylas στην εμφάνισή του στον Α΄Ημιτελικό – Δείτε βίντεο
- Παναιτωλικός – ΑΕΛ Novibet 1-1: Ο Γκαρσία “σκότωσε” τους Θεσσαλούς στην εκπνοή και σφράγισε την παραμονή Αγρινιωτών
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-3: Θριάμβος των Περιστεριωτών με πρωταγωνιστή τον Μπάκου
- Iωάννα Τούνη: Ξεσπά με άγνωστη που ακούμπησε τον γιό της – «Με φώναζε ψωνάρα» (Βίντεο)
- Survivor: Ποιος είναι ο Σταύρος Φλώρος που ακρωτηριάστηκε κάνοντας ψαροντούφεκο – «Κινδύνεψε η ζωή του γιατί έχασε αρκετό αίμα», είπε πατέρας του (βίντεο)
- Survivor: Εκτός κινδύνου ο Σταύρος Φλώρος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του – Θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ
- Ηλιούπολη: «Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω» – Το σημείωμα που άφησε η μία από τις δύο 17χρονες πριν πέσει στο κενό (βίντεο)
- Νέο Skoda Epiq: Παγκόσμια πρεμιέρα στη Ζυρίχη για το ηλεκτρικό SUV crossover της Skoda
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook