Πασχάλης Τσαρούχας: Αποκαλύψεις για τη «Γη της Ελιάς» – Η Χάιδω πυροβολείται με δικό του όπλο (video)

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την πετυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και τις εξελίξεις που θα έρθουν.
Ο Πασχάλης Τσαρούχας, δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάποιες αποκαλύψεις για «Τη Γη της Ελιάς» :
«Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω με δικό μου όπλο και πιάνουν εμένα» αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας και συνέχισε: «Και υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει άλλοθι, αλλά αυτή δεν μπορεί να μου δώσει το πολυπόθητο άλλοθι», είπε, εννοώντας την Ιουλία.
«Δεν προλαβαίνουμε με τα γυρίσματα. “Είμαστε Survivors” μου λέει ο Αντρέας Γεωργίου που τον ρωτάω για τα διπλά επεισόδια», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε βλέποντας ένα συγκεντρωτικό βίντεο με σκηνές του.
«Παλιώσαμε λίγο για ερωτικές σκηνές. Κάθε δέκα μέρες που έρχονται τα νέα επεισόδια μας ξεραίνει και λέμε “θα το περάσουμε κι αυτό το βουνό”. Μας εκπλήσσει κι εμάς το σενάριο. Είμαστε πάντα έτοιμοι για κάτι το οποίο δεν περιμένουμε».
Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραδέχτηκε ότι ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τη σειρά και του έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά με τηλεθεατές. «Μια φορά στο αεροπλάνο σηκώθηκε επιβάτης και μου είπε να σκοτώσω και την γυναίκα μου και την Ιουλία» θυμήθηκε ο ίδιος γελώντας και συνέχισε: «Στη Στέλλα που υποδύεται την Χάιδω μια φορά φώναξαν στον δρόμο ότι δεν φταίει ο Καπερνάρος για την δολοφονία του άνδρα και την κόρη της. Έχει και ο κόσμος μπερδευτεί».
Ολες οι Ειδήσεις
- Αντετοκούνμπο – Σενγκούν: Τέλος η κόντρα – «Ο αθλητισμός ενώνει, γράφει ο Γιάννης – Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους Έλληνες, λέει ο Τούρκος
- Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ από στεριά και αέρα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής – Καραβάνια αμάχων Παλαιστινίων ψάχνουν οδό διαφυγής – Βίντεο
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απολαυστικό βίντεο να τραγουδά με την κόρη της
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
- Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για την ευλογιά των προβάτων – Τα μέτρα για τον περιορισμό της νόσου
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook