Δήμητρα Αλεξανδράκη: Νέα καταγγελία μετά την αποκάλυψη για το bullying – Συνεχίζει να δέχεται απειλές ο αδερφός της

Ο αδερφός της και η μητέρα της Δήμητρας Αλεξανδράκη δέχονται απειλές μετά την αποκάλυψη της για το bullying.
Μια απίστευτη καταγγελία έκανε το πρωί της Τετάρτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή “Love it”, αφού ανέφερε πως ο ετεροθαλής αδερφός της δέχεται λεκτική και σωματική βία από συμμαθητές του στο σχολείο.
Με stories που κοινοποίησε λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική της συνέντευξη γνωστοποίησε πως δέχθηκε απειλές από τη διευθύντρια του σχολείου.
Σήμερα με νέα stories ισχυρίστηκε πως ο αδερφός της δέχεται απειλές από συμμαθητές του, ενώ η μητέρα της από γονείς.
«Υπάρχουν άτομα που είχαν ζητήσει συγγνώμη τον Σεπτέμβρη, γονείς από εκεί έχουν γυρίσει εναντίον μου επειδή ανέφερα το γεγονός δημόσια. Εγώ ήμουν αυτή που είπα εχθές σε όλα τα κανάλια που με κάλεσαν μετά το τέλος της εκπομπής, να μη συνεχιστεί η αναπαραγωγή για το καλό των παιδιών να υπάρξει ησυχία για να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες και ανάλογα θα πράξουμε σαν οικογένεια, αλλά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χωρίς να τους αναφέρω ονομαστικά, ούτε το σχολείο ανέφερα, ούτε την περιοχή, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή και εκφοβίζουν τη μητέρα μου! Χωρίς καν να έχω υποδείξει κάποιον.
Δεν θέλαμε να κινηθούμε νομικά εξ αρχής, θέλαμε απλά να σταματήσουν με όμορφο και ήρεμο τρόπο όλη τη παρενόχληση που γίνεται στο παιδί, για αυτό το λόγο δεν με αφήνει να κινηθώ ακόμα νομικά η μητέρα μου. Έχουμε βάλει τις τελευταίες ημέρες λόγο της κατάστασης μία γυναίκα να τον πηγαίνει και να τον παίρνει από το σχολείο γιατί αν μείνει στη στάση του λεωφορείου περιμένοντας το πούλμαν με αυτά τα παιδιά δημιουργούνται καταστάσεις, φοβόταν και δεν περίμενε και έφευγε. Σήμερα μας είπε επί λέξει η γυναίκα αυτή ότι μόλις τον άφησε στο σχολείο το παιδί ήταν τρομοκρατημένο, να νιώθει ανασφάλεια με τα παιδιά γύρω του! Να φοβόμαστε να στείλουμε το παιδί μας σχολείο μήπως και δεν ξανά γυρίσει.
Συμμορφωθείτε, διότι ότι στοιχεία έχω γραπτά, ηχητικά, βίντεο μαζί και άλλες πλέον μαρτυρίες ανθρώπων που δεν τολμούσαν να μιλήσουν μέχρι εχθές, θα τα προσκομίσω όλα στον εισαγγελέα. Το ζήτησα ευγενικά και έκανα και σχετικό βίντεο post 15 λεπτών στις 23/09/21 για μία καλή σχολική χρονιά. Αφού δεν σας άρεσε ο όμορφος τρόπος προσέγγισης μου, υπάρχει και άλλος τρόπο», έγραψε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη στα instastories που κοινοποίησε.
Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram της Δήμητρας Αλεξανδράκη:
Ολες οι Ειδήσεις
- Βιτόρια: «Φεύγω με καθαρή συνείδηση έχοντας δώσει τον καλύτερο εαυτό μου»
- Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Βίντεο από τις ταινίες του
- “Η Χαμάς πρέπει να αφοπλιστεί και να απελευθερώσει ομήρους, αλλιώς «η Γάζα θα καταστραφεί», λέει ο Κάτζ, ενώ είναι σε εξέλιξη η χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της πόλης
- Ανδρέας Λοβέρδος: Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Τέμπη: Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας – Σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook