Προετοιμάζει τη νομική αντεπίθεσή του o Δημήτρης Λιγνάδης – Μιλά για “στοχοποίηση”
«Για οποιαδήποτε δυσφημιστική ανάρτηση αναφέρεται επωνύμως στον κύριο Λιγνάδη, έχουν ήδη γίνει ενέργειες», δήλωσε ο δικηγόρος Νικόλαος Γεωργουλέας.
Θυμωμένος για τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα σε βάρος του, για τις φήμες περί εμπλοκής του ονόματός του σε πιθανές καταγγελίες, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης δηλώνει στον ΑΝΤ1 πως ετοιμάζει τη νομική αντεπίθεσή του έναντιον εκείνων που θα τολμήσουν να τον στοχοποιήσουν.
«Δεν θα κάνω δημόσια τοποθέτηση. Προς το παρόν! Την υπόθεση την παρακολουθούν οι δικηγόροι μου. Φυσικά θα κινηθώ νομικά, εννοείται. Θα κινηθώ νομικά αν υπάρξει σαφής πρόκληση σε βάρος μου», τόνισε.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός, μέσω του δικηγόρου του, ήδη έχει απευθυνθεί στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι με σχόλιά τους αναφέρθηκαν σε βάρος του σκηνοθέτη.
«Υπάρχει ένα όργιο φημών χωρίς να κατονομάζεται κάποιος, αλλά αυτό συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και σε αυτήν την περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και για αυτόν τον λόγο άλλωστε και προέβη στην παραίτησή του το Σάββατο, με σκοπό να αποσυνδέσει το όνομά του από το Εθνικό Θέατρο, για να μπορέσει να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τον εαυτό του. Αλλά, στην παρούσα φάση, δεν έχει γίνει ο ίδιος λήπτης κάποιας πληροφορίας ή προσκλήσεως από τις αρμόδιες Αρχές για αδικήματα που τον αφορούν. Όταν αυτό συμβεί θα αναλάβει την δέουσα νομική δράση. Και επίσης για οποιαδήποτε δυσφημιστική ανάρτηση αναφέρεται επωνύμως στον κύριο Λιγνάδη, έχουν ήδη γίνει ενέργειες», δήλωσε ο δικηγόρος Νικόλαος Γεωργουλέας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καιρός – Τσατραφύλλιας: Έρχεται «Σιβηρική εισβολή» με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, βοριάδες και χιόνια στα ορεινά
- «Μεγάλη Εικόνα»: Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 00:40 – Στο επίκεντρο της συζήτησης οι εξελίξεις από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- ERTFLIX: Αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη
- «Prime Time»: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ο αόρατος νους – Τρίτη 17 Μαρτίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ
- «THE WALL», με τον Χρήστο Φερεντίνο: Από τη διάσωση στη θάλασσα, μπροστά από τον «τοίχο» – Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 21:40, στον ΣΚΑΪ
- Πέντε συμπαραγωγές της ΕΡΤ βραβεύτηκαν στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
- Χριστίνα Σάλτη: Την «τσάκωσε» η τροχαία να έχει πιεί τα …κρασάκια της – Το χιουμοριστικό βίντεο και οι ποινές
- Μαρία Καρρά: Ελεύθερη με εγγύηση 100.000 ευρώ η χήρα του Γιώργου Τράγκα – Κατηγορίες για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή που αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook