Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Μπονίκου που μεσουράνησε στην δεκαετία του ’70 είναι η 73χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα

Το όνομα της ηθοποιού, Μαρία Μπονίκου που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στην περιοχή «Πολλές Εληές» στην Αίγινα αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ως ύποπτος ανακρίνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ο γιός της.

Η 73χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τους αστυνομικούς μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή «Πολλές Ελιές» της Αίγινας, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η νεκρή ηλικιωμένη βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα μαχαιρωμένη με σακούλα στο κεφάλι από την αστυνομία που ειδοποιήθηκε στο σημείο από μια γειτόνισσα, η οποία κάλεσε και είπε ότι «υπάρχει μια γυναίκα νεκρή στο σπίτι».
Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα για διατάραξη κοινής ησυχίας επειδή ακουγόταν φασαρία από το σπίτι, στην περιοχή «Πολλές Ελιές».

Ήδη έχει προσαχθεί ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται στην Ασφάλεια Πειραιά και ανακρίνεται ως νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Η Μαρία Μπονίκου σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έλαβε μέρος σε πάρα πολλές μεταγλωτισμένες σειρές όπως «Οικογένεια Γουόλτονς», «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι». Σύζυγος της ο Μάνος Βενιέρης, ο οποίος έφυγε το 2020 από τη ζωή.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

“Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιου Μαρίας Μπονικου….Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιερη συνεργαστηκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας.Μαρία μου γλυκεια γιατί να φύγεις έτσι!!!”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook