Η γνωστή instagrammer, Super Κική είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης η Super Κική τα γνωστοποίησε με ανάρτηση της στα social media.
Μέσα από δύο φωτογραφίες που ανάρτησε, η γνωστή influencer εμφανίζεται να κρατά το υπερηχογράφημα που έκανε, ενώ εξομολογήθηκε ότι θα είναι μόνη στο μεγάλωμα του παιδιού της.

Αναλυτικότερα, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram: «Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται ..

Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά… πρώτον γιατί μπορώ… και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ό,τι είχαμε … παρόλα αυτά ό,τι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε με το υπερηχογράφημα και την ανάρτησή της

Τα συγκινητικά της λόγια για την εγκυμοσύνη της

Ανεβάζοντας τα νέα της stories στο instagram η Σούπερ Κική ανέφερε: «Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς.

Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», ανέφερε.

Η Σούπερ Κική κλείνοντας ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα και τις ευχές που της στέλνουν τις τελευταίες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook